Κυρίαρχος ο ΙΟΠ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 420

Gazzetta team
Κυρίαρχος ο ΙΟΠ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 420

bet365

Οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά κατέκτησαν την κορυφή σε άνδρες-γυναίκες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 420.

Με τη συμμετοχή 40 σκαφών ο ΝΟΕ διοργάνωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 που ταυτόχρονα ήταν και διεθνής αγώνας της Eurosaf.

Διεξήχθησαν 11 ιστιοδρομίες με θριαμβευτή τον ΙΟΠ, οι ιστιοπλόοι του οποίου κατέκτησαν και τα τρία μετάλλια στην γενική βαθμολογία.

Στην γενική κατάταξη την πρώτη θέση πήραν οι Αριάδνη Σπανάκη – Μυρτώ Παπαδοπούλου του ΙΟΠ με 20 βαθμούς και ακολούθησαν οι Μελίνα Παππά – Μαρία Τσαμοπούλου του ΙΟΠ με 30 βαθμούς και οι Οδυσσέας Σπανάκης – Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος (πρώτοι στους άνδρες) επίσης του ΙΟΠ με 61 βαθμούς.

Στις γυναίκες την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβαν οι Χριστίνα Μαζαράκη – Χρύσα Μαρίνου (ΝΟΚ/ΝΟΤΚ) με 103 βαθμούς.

Στους άνδρες δεύτεροι ήταν οι Νίκος Καραγιαννίδης – Αλέξανδρος Παπαϊωάννου του ΝΟΕ με 77 βαθμούς και τρίτοι οι Ιάκωβος Δέδες Ντεντόπουλος – Αιμίλιος Σπανόπουλος του ΝΟΠΦ με 84 βαθμούς.

Για τις επιτυχίες των αθλητών του Ομίλου, ο πρόεδρος του ΙΟΠ Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε: «Όλοι στον όμιλο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τις επιτυχίες των αγοριών και των κοριτσιών μας. Με τις διακρίσεις τους μας αποδεικνύουν ότι ο όμιλος των Ολυμπιονικών δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και μέλλον, καθώς είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα νέα παιδιά θα κάνουν όλη την Ελλάδα υπερήφανη στο μέλλον, με τις διακρίσεις που θα πετύχουν στους κορυφαίους διεθνείς αγώνες.

Θέλω να ευχαριστήσω, εκτός από τους αθλητές, τον προπονητή Ανδρέα Παπαδόπουλο και τη βοηθό του Φωτεινή Κουτσουμπού, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με αυτά τα παιδιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα