Παπαδημητρίου: «Στόχος είναι το Ολυμπιακό μετάλλιο!» (gTV)

Gazzetta team
Παπαδημητρίου: «Στόχος είναι το Ολυμπιακό μετάλλιο!» (gTV)

bet365

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής ιστιοπλοΐας, ο Δημήτρης Παπαδημηρίου, μίλησε στην κάμερα του gTV για τον δύσκολο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο!

Η bwin, ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά brand της Ευρώπης, παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα «Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», που εντάσσεται στην στρατηγική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθεί πιστά με στόχο να συμβάλει ενεργά στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Μέσω του νέου αυτού προγράμματος, η bwin στηρίζει νέους-φερέλπιδες αθλητές, που αγωνίζονται καθημερινά να πετύχουν τους στόχους τους και διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2020.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, είναι ένας από τους αθλητές, που εντάσσεται στο νέο αυτό πρόγραμμα, διεκδικεί τη θέση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ελπίζει να τα καταφέρει!

O Δημήτρης με αφορμή τη νέα του συνεργασία με τη bwin, μοιράστηκε μαζί μας τι του δίνει δύναμη να συνεχίσει στον δύσκολο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και στοιχεία από την απαιτητική καθημερινότητα του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα