Αέρας...Νορβηγίας στο «2018 WINTER SERIES»

Gazzetta team
Αέρας...Νορβηγίας στο «2018 WINTER SERIES»

bet365

Ο Νορβηγός Αντρέας Πέντερσεν ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα ΦΙΝΝ «2018 WINTER SERIES».

Αέρας ... Νορβηγίας φύσηξε στην κορυφή του διεθνούς αγώνα ΦΙΝΝ «2018 WINTER SERIES» που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/11) στην Αθήνα με διοργανωτές την ΕΙΟ και το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας».

Ο Νορβηγός Αντρέας Πέντερσεν ήταν ο μεγάλος νικητής του σπουδαίου αγώνα που "φιλοξένησε" η Ελλάδα και στον οποίο συμμετείχαν 16 αθλητές απ' όλο τον κόσμο.

Πραγματοποιήθηκαν 10 συναρπαστικές ιστιοδρομίες και ο Α. Πέντερσεν κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με την εξαιρετική του παρουσία στις 3 τελευταίες κούρσες. Συγκεκριμένα πήρε δύο πρωτιές και μία 3η θέση και συγκέντρωσε 27 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, ο Ούγγρος Ζόμπορ Μπέρετς με 36 βαθμούς και τρίτος ο Τούρκος Αλίσιαν Καϊνάρ με 46 βαθμούς.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την σπάνια απόφαση του Κύπριου Παναγιώτη Ιορδάνου στην 6η ιστιοδρομία να προσφέρει το σκάφος του στον Τούρκο Α. Καϊνάρ, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με το άλμπουρο και λόγω θέσης διεκδικούσε μετάλλιο! Γι’ αυτό το λόγο η ΕΙΟ θα προτεiνει τον Κύπριο αθλητή να τιμηθεί με το ειδικό βραβείο Fair Play!

 

Τελευταία Νέα