Δυνατές ιστιοδρομίες στο «2018 Winter Series»

Δυνατές ιστιοδρομίες στο «2018 Winter Series»

Δυνατές ιστιοδρομίες στο «2018 Winter Series»

Ξεκίνησε στην Αθήνα η μεγάλη μάχη της κλάσης των ΦΙΙΝΝ.

Ένας από τους μεγαλύτερους ιστιοπλοϊκούς αγώνες της χρονιάς ξεκίνησε την Παρασκευή στην Αθήνα. Πρόκειται για τον διεθνή αγώνα "2018 Winter Series" που διοργανώνει η ΕΙΟ και το "Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοϊας" με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών του κόσμου στην κατηγορία ΦΙΝΝ.

Οι περισσότεροι από τους 16 Φινίστες των 12 χωρών που συμμετέχουν είναι Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης και θα πρωταγωνισήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με βοριά από 15 έως 18 μίλια έγιναν 3 ιστιοδρομίες πολύ υψηλού επιπέδου. Προηγείται ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 στο Όρχους, ο Ούγγρος Ζ. Μπέρετς με 9  βαθμούς και ακολουθούν ο Νορβηγός  Αντρέας Πέντερσεν με 12  βαθμούς και τρίτος με 15 βαθμούς ο Τούρκος Αλιτζάν Καϊνάρ. 

Στον αγώνα δεν συμμετέχει ο Γιάννης Μιτάκης που αντιμετωπίζει τραυματισμό στο χέρι. 

Ο αγώνας θα συνεχιστεί το  Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με την τελετή λήξης που έχει προγραμματιστεί για τις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΙΟ στις Τζιτζιφιές. θα δώσουν το παρόν ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, πρεσβευτές των ξένων χωρών και πλήθος αθλητών και παραγόντων.

Best of internet