Mία ακόμα μεγάλη επιτυχία για Μάντη - Καγιαλή!

Mία ακόμα μεγάλη επιτυχία για Μάντη - Καγιαλή!

bet365

Ενα ακόμα μετάλλιο στη μεγάλη τους συλλογή πρόσθεσαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής που κατέκτησαν το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπουργκάς!

Οι Ολυμπιονίκες μας είχαν εξασφαλίσει τη θέση στο βάθρο από την Πέμπτη και την Παρασκευή, στη medal race διεκδίκησαν το καλύτερο, ωστόσο οι δύο Σουηδοί είχαν σημαντικό πρόβάδισμα και τελικά κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, με το ελληνικό πλήρωμα να κατακτά το ασημένιο.

Η επιτυχία τους δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σε μία χρονιά που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μάντης και Καγιαλής συγκέντρωσαν 72 βαθμούς ποινής, ενώ οι νικητές Σουηδοί Ντάλμπεργκ - Μπέργκστρομ συγκέντρωσαν 39 βαθμούς ποινής.

Οι Μάντης - Καγιαλής ήταν τρίτοι στην όπεν κατηγορία δεδομένοι ότι οι Αμερικανοί ΜακΝάι - Χιουζ είχαν 71 βαθμούς ποινής αλλά τερμάτισαν δεύτεροι στην Ευρώπη, παραμένοντας σε υψηλό επίπεδο σε άλλη μια διεθνή διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα οι Β.Παπουτσόγλου - Ι Ορφανός τερμάτισαν 16οι με 156β., οι Γ. Καραδήμας - Ν. Γεωργακόπουλος 26οι με 241β. και οι Κ. Καζαντζής - Μ. Μιχαηλίδης 30οι με 275 βαθμούς.

Στις γυναίκες οι Μ. Μπόζη - Ρ. Κλωναρίδου κατέλαβαν την 8η θέση με 93 βαθμούς σε σύνολο 29 σκαφών.

 

Τελευταία Νέα