Παρουσία του προέδρου της ISAF το συνέδριο στην Κύπρο

Gazzetta team
Παρουσία του προέδρου της ISAF το συνέδριο στην Κύπρο

bet365

Κομβικό για το αύριο της ιστιοπλοΐας θα είναι το συνέδριο της ευρωπαϊκής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας (EUROSAF), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό το Σάββατο 21 Απριλίου παρουσία του προέδρου της παγκόσμιας ομοσπονδίας Κιμ Αντερσεν.

Είναι η δεύτερη φορά μετά το 2012 που το συγκρεκριμένο συνέδριο θα γίνει στην Κύπρο

Συμμετοχή έχουν δηλώσει 41 σύνεδροι απ’ όλη την Ευρώπη. Την Ε.Ι.Ο. θα εκπροσωπήσουν η αντιπρόεδρος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Νίκη Αναστασίου και το μέλος του Δ.Σ. και έφορος Ν. Ελλάδας Δημήτρης Κακαλίκας.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει έκθεση πεπραγμένων του προέδρου και της εκτελεστικής επιτροπής, τροποποίηση καταστατικού, παρουσιάσεις από τις πέντε επιτροπές της EUROSAF κλπ.

Ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα που θα συζητηθεί είναι το μέλλον των κλάσεων και ειδικά για τα 470, τα RSX και τα ΦΙΝΝ, που παραδοσιακά διακρίνονται οι Ελληνες ιστιοπλόοι. Υπάρχει ο κίνδυνος να τεθούν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και η Ελλάδα δίνει μάχη για να διατηρηθούν στο ολυμπιακό πρόγραμμα και το 2024 στο Παρίσι.

Η τελική απόφαση για τις κλάσεις θα ληφθεί από το συμβούλιο της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο Mid year Meeting που θα λάβει χώρα τον Μάιο στο Λονδίνο, στην έδρα της World Sailing.

 

Τελευταία Νέα