Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί στο Ευρωπαϊκό Laser 4.7 της Πάτρας (vid)

Gazzetta team
Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί στο Ευρωπαϊκό Laser 4.7 της Πάτρας (vid)

bet365

Η άπνοια ήταν ο πρωταγωνιστής κατά την τρίτη, ημέρα των «European Youth Championships & Trophy 2018», για την κατηγορία των Laser 4.7, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Πάτρα.

Μετά το μεσημέρι οι βορειανατολικοί άνεμοι εντάσεως τριών μποφόρ βοήθησαν για να ολοκληρωθούν οι προκριματικοί του μπλε στόλου των κοριτσιών και σήμερα Πέμπτη η διοργάνωση θα μπει στην τελική φάση. Δεν διεξήχθησαν καθόλου ιστιοδρομίες στα αγόρια. Διοργανωτής του πρωταθλήματος είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πάτρας - Ρίου «Ιάσων».

Από νωρίς το πρωί στη θαλάσσια περιοχή που έχουν στηθεί οι στίβοι, ο Αίολος είχε κλείσει τον ασκό του και μόνο μετά το μεσημέρι άφησε «ελεύθερο» έναν βόρειο – βορειανατολικό άνεμο που βοήθησε για να πραγματοποιηθεί η ιστιοδρομία του μπλε στόλου των κοριτσιών που βρισκόταν σε εκκρεμότητα από χθες. Από ελληνικής πλευράς στην καλύτερη θέση (7η) βρίσκεται η Μελίνα Γκαρή. Στη πρώτη θέση πέρασε η Ιταλίδα Τζόρτζια Τσινγκολάνι. Όλα τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο http://www.europeanlaser47.eu/results/ .

Ο στόλος των αγοριών έχει χωριστεί σε χρυσό, αργυρό και χάλκινο. Στον χρυσό βρίσκονται 18 Έλληνες, στον ασημένιο 23 και στον χάλκινο 30. Τα κορίτσια έχουν μοιραστεί σε χρυσό (10 αθλήτριές μας) και ασημένιο (17 αθλήτριές μας). Από αύριο μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης (14/4), εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, θα διεξάγονται δύο κούρσες κάθε μέρα.

Περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.europeanlaser47.eu. Όλα τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο http://www.europeanlaser47.eu/results/ .

 

Τελευταία Νέα