Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση Optimist στην Σαλαμίνα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση Optimist στην Σαλαμίνα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση Optimist στην Σαλαμίνα

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η Α' Φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Optimist Αθηνών που συνδιοργάνωσαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι όμιλοι της Σαλαμίνας και του Περάματος.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Optimist Αθηνών 2018 που συνδιοργάνωσαν ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ) και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Δημοτών Περάματος (ΣΕΑΝΑΔΠ), το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου 2018 στον κόλπο της Σαλαμίνας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Δήμου Σαλαμίνος.

Συμμετείχαν 20 Ναυτικοί Όμιλοι από την Περιφέρεια Αθηνών, με 242 Αθλητές. Έγιναν τέσσερις, από τις συνολικά έξι προγραμματισμένες για τον αγώνα ιστιοδρομίες το Σάββατο, καθώς η άπνοια και οι ασθενείς άνεμοι που επικράτησαν την Κυριακή στην περιοχή, δεν επέτρεψαν την διενέργεια των υπολοίπων δύο ιστιοδρομιών. Παραβρέθηκαν στον χώρο του ΝΟΒΣ η Δήμαρχος Σαλαμίνος κα. Ισιδώρα Νάννου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαλαμίνος κ. Ι. Λένης.

Οι Πρόεδροι του ΝΟΒΣ κ. Γεώργιος Γενικαλιώτης και του ΣΕΑΝΑΔΠ κ. Γεώργιος Παπαστεφάνου, ευχαρίστησαν την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την ανάθεση της διοργάνωσης, τους συμμετέχοντες αθλητές, προπονητές, τις Επιτροπές Αγώνων και Ενστάσεων για την συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, την «Liaros Biomentical» για την διάθεση Ιατρού και Ασθενοφόρου, τους χορηγούς «Supermarket Σκλαβενίτης» και «Πρατήριο καυσίμων AegeanΚέσουλας», τους γειτονικούς στον ΝΟΒΣ Συλλόγους Γυμναστικό Ναυτικό Όμιλο ¨Σαλαμίνα¨ (ΓΝΟΣ), επαγγελματιών αλιέων παράκτιας ο ¨Αγ. Ανδρέας¨ και ερασιτεχνών αλιέων ο ¨Αγ. Νικόλαος¨ Σαλαμίνας για την διάθεση των χώρων τους στις ανάγκες του αγώνα.

Μετά το τέλος των ιστιοδρομιών, έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές, στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ στο Λιμάνι της Σαλαμίνας, από τον Αντιπρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Βασίλη Βιρβίλη, και τον Αντιπρόεδρο της Α.Ε.Α.Ε. κ. Μιχάλη Μιτάκη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Οι νικητές μαζί με τα έπαθλα κέρδισαν και το Αποκριάτικο παραδοσιακό γλυκό της Σαλαμίνας το «Πουπέκι».

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είναι:

A/A ΑΘΛΗΤΗΣ Ν. ΟΜΙΛΟΣ

1 Μπήτρος Δημήτριος Ν. Ο. ΑΙΓΙΝΑΣ
2 Μαρκουλής Παναγιώτης Ν. Ο. «ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ»
3 Τσάκος Στέφανος Ν. Ο. «ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ»

A/A ΑΘΛΗΤΡΙΑ Ν. ΟΜΙΛΟΣ

1 Βαρθολομαίου Δήμητρα Ν. Ο. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
2 Παπανικήτα Αμαλία Ν. Ο. ΕΛΛΑΔΟΣ
3 Γούντερς Ελισάβετ Ν. Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ».

Best of internet