Με το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό του Κάντιθ ο Μιτάκης

Gazzetta team
Με το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό του Κάντιθ ο Μιτάκης

bet365

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα του Mαϊάμι που ήταν στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της World Sailing, ο Γιάννης Μιτάκης βάζει σαν στόχο μία ακόμα διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn που θα γίνει τον Μάρτιο στο Cadiz της Ισπανίας.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος σχεδιάζει προσεκτικά κάθε του βήμα, αλλά και κάθε συμμετοχή του σε διεθνή πρωταθλήματα, με στόχο να προστατεύει και να μην φθείρει τον πολύτιμο και πολύ ακριβό εξοπλισμό του σκάφους Finn, αλλά ταυτόχρονα να προστατεύει και το σώμα του από τυχόν τραυματισμούς.

Με τα μάτια στραμμένα στο Ευρωπαϊκό Finn που θα γίνει από 9 έως 17 Μαρτίου στην Ισπανική πόλη Cadiz ο Γιάννης Μιτάκης ήδη βρίσκεται εκεί ώστε να λάβει μέρος σε ένα διεθνές προπονητικό camp που οργανώνει ο όμιλος που θα διοργανώσει και το Ευρωπαϊκό.

Στο Camp θα είναι σχεδόν όλοι όσοι αγωνιστούν και στο Ευρωπαϊκό ώστε να εξοικειωθούν με τα νερά της περιοχής αν και οι περισσότεροι αθλητές έχουν ήδη αγωνιστεί στην περιοχή αυτή. Μετά το camp ο αθλητής του ναυτικού Ομίλου Ελλάδος θα επιστρέψει στην Ελλάδα ώστε να αγωνιστεί στο Athens International Sailing Week που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο η ΕΙΟ και αμέσως μετά θα πετάξει ξανά για την Ισπανική πόλη.

Την όλη προσπάθεια του Γιάννη Μιτάκη υποστηρίζει οικονομικά η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και οι εταιρίες MUSTO και BMS United Bunkers.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ FINN ( 2010 – 2017 )

α/α

Έτος

Θέση στο Ευρωπαϊκό Finn

1

2010

1η ( ΝΕΩΝ)

2

2011

15η

3

2012

4

2015

5

2016

6

2017

 

Τελευταία Νέα