Η μοναδική εμπειρία που χάρισε η Μπεκατώρου στην Ραφαηλίνα Κλωναρίδη!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Η μοναδική εμπειρία που χάρισε η Μπεκατώρου στην Ραφαηλίνα Κλωναρίδη!

bet365

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας στα 470, Σοφία Μπεκατώρου βρέθηκε στο πλευρό των Ραφαηλίνας Κλωναρίδου και Μαρίας Μπόζη, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μαϊάμι, χαρίζοντας στην πρώτη μία ξεχωριστή εμπειρία.

Η κορυφαία ιστιοπλόος, η οποία έχει στο παλμαρέ της δύο ολυμπιακά μετάλλια (χάλκινο στο Πεκίνο στην κατηγορία yngling) συνταξίδεψε με την Κλωναρίδη, με την τελευταία να μοιράζεται τη χαρά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Το 2004 την έβλεπα να κερδίζει τους ολυμπιακούς αγώνες και ποτέ δε πίστευα πως θα ερχόταν η στιγμή να αρμενίσω μαζί της, 14 χρόνια μετά, το δικό μου σκάφος!! Σοφία σ'ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες!! Ήταν μεγάλη μας χαρά που σε είχαμε την 3η μέρα των αγώνων μαζί με τον προπονητή μας @mileosm!!! Ελπίζουμε να το απόλαυσες και εσύ όσο και εμείς!!», έγραψε η Ραφαηλινα Κλωναρίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα