Παρέμβαση Καπράλου για να δοθεί τέλος στην κόντρα Καραχάλιου - ΕΙΟ

Δήμος Μπουλούκος
Παρέμβαση Καπράλου για να δοθεί τέλος στην κόντρα Καραχάλιου - ΕΙΟ

bet365

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος καλεί τη Βασιλεία Καραχάλιου και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδίας να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βάλουν τέλος στη μεταξύ τους κόντρα!

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, με αφορμή τη διαμάχη της πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας Βασιλείας Καραχάλιου με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, αποφάσισε να καλέσει και τις δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το θέμα που έχει προκύψει.

Η συνάντηση θα γίνει όταν επιστρέψει η αθλήτρια από το εξωτερικό και σε αυτή θα κληθεί να παραστεί και ο εκπρόσωπος της ΕΙΟ στην Ολομέλεια της ΕΟΕ, με στόχο την εκτόνωση της κρίσης που έχει ξεσπάσει, με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και δηλώσεις, οι οποίες πήραν μεγάλη έκταση μέσω του Τύπου και προκαλούν ζημιά στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο κ. Καπράλος έχει ζητήσει από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία να σταματήσει την πειθαρχική δίωξη εις βάρος της Καραχάλιου μέχρι να γίνει η συνάντηση, καθώς πιστεύει ότι η διαμάχη των δύο πλευρών κάνει κακό, τόσο στην αθλήτρια όσο και στο ίδιο το άθλημα, που έχει φέρει σπουδαίες επιτυχίες στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ ευελπιστεί ότι μέσα σε πνεύμα κατανόησης και υποχώρησης για το κοινό καλό, θα βρεθεί λύση, προκειμένου να μη ζημιωθεί η αθλήτρια, που αποτελεί εθνικό κεφάλαιο, αλλά και να τηρούνται οι κανονισμοί και οι οδηγίες της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, που καλλιεργεί με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία το άθλημα στην Ελλάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα