Σπουδαίες ιστιοπλοϊκές «μάχες» στο Πανελλήνιο Ανοιχτής Θάλασσας (pics)

Gazzetta team
Σπουδαίες ιστιοπλοϊκές «μάχες» στο Πανελλήνιο Ανοιχτής Θάλασσας (pics)

bet365

Τον τίτλο των καλύτερων στην Ελλάδα, δικαιολόγησαν τα σκάφη που πήραν μέρος στην πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανοιχτής Θάλασσας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου με την εκκίνηση να δίνεται ανοιχτά του Μικρολίμανου. Τον τίτλο των καλύτερων στην Ελλάδα, δικαιολόγησαν τα σκάφη που πήραν μέρος στην πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανοιχτής Θάλασσας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου με την εκκίνηση να δίνεται ανοιχτά του Μικρολίμανου.

Οι κορυφαίοι ιστιοπλόοι ρίχτηκαν από το πρωϊ στη μάχη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος Ελλάδας μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και μπορεί η ένταση του ανέμου να κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον ανταγωνισμό στις offshore ιστιοδρομίες που έγιναν, με τα σκάφη να κατευθύνονται στον Τούρλο και να επιστρέφουν πίσω.

Στην πρώτη ιστιοδρομία, στην κατηγορία ORCI_A πρώτευσε το σκάφος MELITI IV με κυβερνήτες τον Στρατή Ανδρεάδη και τον Γιάννη Μιτάκη και ακολούθησε το BLACK JACK-STATUS MARITIΜΕ με κυβερνήτη τον Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Μάντη και μέλος του πληρώματος τον επίσης Ολυμπιονίκη Παύλο Καγιαλή, ενώ τρίτο ήταν το ELLINIXX - TRATA με κυβερνήτη τον Στέργιο Λεονταρίδη.

Στη δεύτερη ιστιοδρομία η κατάσταση άλλαξε καθώς στην πρώτη θέση ανέβηκε το BULLET - ENCODE με κυβερνήτες τους Σινούρη και Δεληγιάννη, αφήνοντας δεύτερο το BLACK JACK-STATUS MARITIΜΕ και τρίτο το ELLINIXX – TRATA.

Ετσι με την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας, προηγείται το ΒLACK JACK-STATUS MARITIΜΕ με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Μάντη, ακολουθεί το BULLET – ENCODE και τρίτο είναι το MELITI IV.

Στην κατηγορία ORCI_Β πρώτο τερμάτισε το ANAX του Νίκου Αναγνώστου και ακολούθησαν το BLUE LINE από την Καλαμάτα με κυβερνήτη τον Γιώργο Δρακόπουλο και το RESPECT με κυβερνήτη το Δανιήλ Αλχανάτη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Πανελληνίου:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 11:00 Ιστιοδρομίες

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 10:00 Ιστιοδρομίες 19:00 Τελετή λήξης

Για περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα

http://ycg.gr/offshore2017/

https://www.facebook.com/Yacht.Club.of.Greece

Photo Credit: Nίκος Ζάγκας

 

Τελευταία Νέα