Παγκόσμιο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο η Ελλάδα!

Gazzetta team
Παγκόσμιο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο η Ελλάδα!

bet365

Το μεγαλύτερο όνειρο της ελληνικής ιστιοπλοϊκής οικογένειας έγινε πραγματικότητα. Μετά από τεράστιες προσπάθειες 30 και πλέον χρόνων η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια της έναρξη της λειτουργίας στις εγκαταστάσεις της του Παγκόσμιου Κέντρου Ιστιοπλοΐας!

Εδώ και ένα μήνα περίπου άρχισαν να προπονούνται ιστιοπλόοι από τον Καναδά, την Τουρκία, την Πολωνία και την Τσεχία, οι οποίοι έχουν αφήσει τα σκάφη τους στο νέο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο και θα έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μαζί με τους συνοδούς, τους προπονητές και τους φυσιοθεραπευτές τους.

Οι ξένοι ιστιοπλόοι είναι εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις, στις Τζιτζιφιές-Καλλιθέας το κλίμα και γενικά τις συνθήκες προπόνησης και ως μεγάλα ονόματα που είναι στις χώρες τους θα εξελιχθούν στους καλύτερους πρεσβευτές μας για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού ειδικά την χειμερινή περίοδο.

Ταυτόχρονα οι Ελληνες αθλητές θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να προπονούνται μαζί τους και να αποφεύγουν τα ταξίδια σε άλλα ευρωπαϊκά Κέντρα, όπως στη Μαγιόρκα, που τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής είναι μεγάλα.

Αρωγός στην υλοποίηση του Παγκόσμιου Κέντρου Ιστιοπλοΐας στις εγκαταστάσεις της Ε.Ι.Ο. είναι ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, διότι πρωταρχικός του στόχος είναι ο αθλητισμός να στηρίξει τον τουρισμό.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του κ. Βασιλειάδη με εκπροσώπους της ομοσπονδίας, ενώ Πολύ σύντομα όλα αυτά και πολλά περισσότερα θα ανακοινωθούν σε μεγάλη συνέντευξη Τύπου όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

 

Τελευταία Νέα