H Nespresso VMG Team νικήτρια στο Hellenic Match Racing Tour 2017!

Gazzetta team
H Nespresso VMG Team νικήτρια στο Hellenic Match Racing Tour 2017!

bet365

Με μια φαντασμαγορική τελετή λήξης, αντίστοιχη του μεγέθους και της αξίας της διοργάνωσης και με μεγάλο νικητή τον «συνήθη ύποπτο», Παναγιώτη Μάντη, έπεσε η αυλαία του Hellenic Match Racing Tour 2017!

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, η Nespresso VMG Team, με σκίπερ τον Παναγιώτη Μάντη και πλήρωμα, μεταξύ άλλων τον Παύλο Καγιαλή, με τον οποίον κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 470 (τέσσερα εβδομήντα), έφτασαν μετά από μια σειρά συναρπαστικών μονομαχιών στους τελικούς στην κατάκτηση του 4ου τους τίτλου στο θεσμό.

Το αγωνιστικό σκηνικό είχε στηθεί από νωρίς στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας στο Μικρολίμανο, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των καλύτερων Ελλήνων ιστιοπλόων από το ειδικά διαμορφωμένο VIP lounge που είχε στηθεί για την περίσταση.

Η σειρά των τελικών ξεκίνησε με την ομάδα του Παναγιώτη Μάντη να κατακτά εύκολα δύο νίκες υπερασπίζοντας τον τίτλο της για τέταρτη συνεχόμενη φορά κόντρα στην φιλόδοξη ομάδα της North Sails Ursa Minor του Σπύρου Βενετσιάνου.

Στο μικρό τελικό, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για την ομάδα της ER-LAC Team, η οποία επικράτησε με 2-1 της Rebuild Construction του Βαγγέλη Χειμώνα, κατακτώντας την 3η θέση του βάθρου. Η τελευταία, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί, αρκέστηκε στο τέλος στην τέταρτη θέση, καθώς η ER-LAC Team, κατέκτησε δυο συνεχόμενες διαμορφώνοντας το τελικό 2-1

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
NESPRESSO VMG vs North Sails Ursa Minor 2 - 0

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ:
ER-LAC Team vs Rebuild Construction 2-1

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017:
1. NESPRESSO VMG
2. North Sails Ursa Minor
3. ER-LAC Team
4. Rebuild Construction
5. #Sailing Team 78 Beat
6. Duente
7. Erytos
8. Jolly

 

Τελευταία Νέα