Χρυσό στο Θαλάσσιο Σκι η Μαρία Βιμπρανιέτσοβα! (vid)

Gazzetta team
Χρυσό στο Θαλάσσιο Σκι η Μαρία Βιμπρανιέτσοβα! (vid)

bet365

Σημαντική επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα όσο αφορά το Θαλάσσιο Σκι, καθώς η πρωταθλήτρια Μαρία Βιμπρανιέτσοβα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα στο Ευρωπαϊκό και Αφρικανικό Πρωτάθλημα που έγινε στην Ισπανία!

Τι κι αν τα εμπόδια που συναντά είναι πολλά και μεγάλα; Τι κι αν είναι αναγκασμένη να ζει και να προπονείται στο εξωτερικό αφού η ελληνική ομοσπονδία δεν μπορεί να της παρέχει ούτε την στοιχειώδη βοήθεια; Η Μαρία Βιμπρανιέτσοβα απέδειξε για άλλη μια φορά το υψηλό της αγωνιστικό επίπεδο καθώς ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό και Αφρικανικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην πίστα της Σεσένια, στο Τολέδο της Ισπανίας. Με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 53.1 μέτρα, η ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την πρώτη θέση στο αγώνισμα του άλματος και παράλληλα κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο! Μάλιστα η επίδοσή της είναι μια από τις καλύτερες που έχουν γίνει φέτος στον κόσμο, δείχνοντας και την προοπτική για την συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα