Στο Bridge Experience μπορείς να τρέξεις και να κολυμπήσεις με χορηγό την bwin (pics & vids)

Στο Bridge Experience μπορείς να τρέξεις και να κολυμπήσεις με χορηγό την bwin (pics & vids)

bet365

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου, η Γέφυρα Ρίου-Αντίρριου θα έχει μια εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Και αυτό θα συμβεί για καλό σκοπό.

Κάποτε, μας φαινόταν σχεδόν απίθανο πως το Αντίρριο και το Ρίο θα μπορούσαν να ενωθούν με μία γέφυρα. Κάποτε, μας φαινόταν εξίσου απίθανο ότι θα βλέπαμε χιλιάδες δρομείς να τρέχουν από το Αντίρριο μέχρι το Ρίο, πάνω σε αυτή τη γέφυρα. Κάποτε, μας φαινόταν σχεδόν αδιανόητο ότι εκατοντάδες κολυμβητές θα κολυμπούσαν από το Αντίρριο μέχρι το Ρίο.

Και αν η γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» έχει μπει στη ζωή μας από το 2004, τα υπόλοιπα έπρεπε να περάσουν σχεδόν 13 χρόνια για να τα δούμε να πραγματοποιούνται. Σήμερα, εν έτει 2019, το Bridge Experience, το σπουδαιότερο αθλητικό event της Αχαΐας, που διοργανώνεται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μετατρέπει τη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» στο κέντρο του αθλητισμού της Δυτικής Ελλάδας.

Με τρέξιμο και κολύμπι, το Bridge Experience σάς καλεί να αγωνιστείτε στην πιο ιδιαίτερη και όμορφη διαδρομή της Ελλάδας, σε ένα αθλητικό event που θα σας φέρει κοντά στη φύση και αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Μάλιστα, με την Bwin, μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες παγκοσμίως, να είναι ο Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης, το μόνο σίγουρο είναι πως όλα θα κυλήσουν στην εντέλεια και όλοι οι συμμετέχοντες θα το ευχαριστηθούν.

Ήρθε η ώρα να τρέξετε και να κολυμπήσετε με φόντο τη μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα του κόσμου

Όσοι λοιπόν θέλετε να λάβετε μέρος στο Bridge Experience θα πρέπει να ξέρετε τα παρακάτω:

  • Για το τρέξιμο: Οι διαδρομές που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι τα 400μμ παιδικό, τα 5χλμ., τα 5χλμ. δυναμικό περπάτημα, τα 9χλμ. και τα 21χλμ. Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή σας θα βρείτε εδώ.

  • Για την κολύμβηση: Οι αποστάσεις που μπορείτε να διανύσετε είναι τα 200μ, παιδικό, τα 1.000μ,, τα 3.000μ. και ο Διάπλους Ρίο-Αντίρριο. Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή σας θα βρείτε εδώ.

  • Το αναλυτικό πρόγραμμα των δύο ημερών θα το βρείτε εδώ.

Το Gazzetta μίλησε με τον κ. Αποστόλη Τσαγκαράκη, διοργανωτή του Bridge Experience για να μάθουμε όλα όσα αφορούν το μεγάλο αθλητικό event, το πώς ξεκίνησε και το πώς έχει καταφέρει να γίνει τόσο επιτυχημένο.

Κύριε Τσαγκαράκη, τι είναι αυτό που σας παρακίνησε να διοργανώσετε το Bridge Experience; Τι σκεφτόσασταν το 2017 και πώς νιώθετε τρία χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση; Είναι πλέον αυτό που είχατε ονειρευτεί; Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο;

Η αλήθεια είναι πως μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια, το Bridge Experience έχει εξελιχθεί, προς ευχάριστη έκπληξή μας, σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά events στην περιοχή. Η αρχική ιδέα ήρθε έπειτα από ένα δυναμικό brainstorming με τον Σωτήρη [Πάστρα – συνέταιρος] και την Ευγενία [Τζαννίνη – κύρια εμπνευστής], για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε σαν εταιρία την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα. Η 4P Sports Travels είναι ένα γραφείο αθλητικού τουρισμού το οποίο επικεντρώνεται στον εισερχόμενο τουρισμό, αλλά και τη διοργάνωση αθλητικών events μεγάλης κλίμακας. Το 2018 είχαμε συμμετοχές από πολλές χώρες τη Ευρώπης, αλλά και την Αμερική και την Αυστραλία. Επομένως, ναι, είμαστε στο σωστό δρόμο ώστε το Bridge Experience να εξελιχθεί σε ένα άκρως επιτυχημένο αθλητικό – τουριστικό event.

Από τα 2,5χλμ. κολύμβησης του 2017, σε τρία αθλήματα το 2018 και στον διάπλου Αντιρρίου-Ρίου το 2019. Το Bridge Experience μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο! Πώς τα έχετε καταφέρει;

Το Bridge Experience εξελίσσεται κάθε χρόνο και σιγά σιγά βρίσκει το δρόμο του και τη δική του μοναδική ταυτότητα στον χάρτη των ελληνικών αθλητικών events μαζικής συμμετοχής. Εξ αρχής, είχαμε ένα πλάνο 5ετίας το οποίο φαίνεται να υλοποιείται και μας δίνει κίνητρο να προσπαθούμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του αθλητικού και όχι μόνο κοινού στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων της διοργάνωσης διατίθεται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός και η αλληλεγγύη είναι έννοιες αδιαχώριστες. Πόσο σημαντικό είναι για το Bridge Experience να προάγει την ιδέα της κοινωνικής προσφοράς;

Ο Σωτήρης και εγώ έχουμε περάσει εύκολες και δύσκολες στιγμές, σε προσωπικό αλλά και αθλητικό επίπεδο. Έχοντας συμμετάσχει σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες και σε πολλά Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ο πρωταθλητισμός μας έχει δείξει τη δύναμή του στο να προσφέρει, να κινητοποιεί και να διαμορφώνει χαρακτήρες. Είδαμε από την αρχή ότι το Bridge Experience θα μας δώσει τη δυνατότητα να δώσουμε πίσω στην κοινωνία όσα μας έχει δώσει ο χώρος του αθλητισμού. Και ναι, το εκμεταλλευόμαστε. Προτρέπουμε λοιπόν σε όποιον έχει την δυνατότητα και την κατάλληλη πλατφόρμα, να το κάνει!

Το Bridge Experience είναι τo μεγαλύτερο event μαζικού αθλητισμού της Πάτρας. Πώς έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία αυτό το event; Έχετε βρει τη στήριξη που θα θέλατε από τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής;

Όταν πρωτοξεκινήσαμε, έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να αποδείξουμε στους εαυτούς μας και στους φίλους πλέον από την Πάτρα, ότι το Bridge Experience ήρθε για να εγκατασταθεί στη συνείδηση του κόσμου ως είναι από τα πιο σημαντικά events της περιοχής. Η Πάτρα είναι μια πολύ δυναμική πόλη και προσφέρει πολλά στους πολίτες από αθλητικής και πολιτιστικής απόψεως. Πλέον νιώθουμε την αγάπη του κόσμου κι ενώ είναι μια μεγάλη πόλη, η αναγνωρισιμότητα που λαμβάνουμε ως διοργανωτές, αλλά και το brand του Bridge Experience είναι σπουδαία!

Τι θα λέγατε σε κάποιον που σκέφτεται να λάβει μέρος στη διοργάνωση, αλλά είναι... αναποφάσιστος; Πώς θα τον πείσετε να έρθει να συμμετάσχει; Τι όφελος θα αποκομίσει από αυτό το event;

Η οποιαδήποτε ενασχόληση με τον αθλητισμό μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει. Το σημαντικό για εμάς είναι να βλέπουμε τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων όσων συμμετέχουν. Είμαστε περήφανοι που όλοι όσοι συμμετέχουν χαμογελούν πριν και μετά τα αγωνίσματα. Είναι λοιπόν σίγουρο ότι όποιος λάβει μέρος θα περάσει ένα όμορφο πρωινό, με έκρηξη ενδορφινών, πολλά δώρα από τους χορηγούς μας αλλά και άλλες εκπλήξεις! Έχουμε αρκετά αγωνίσματα σε κολύμβηση και τρέξιμο ώστε να βρει οποιοσδήποτε το αγώνισμα που του ταιριάζει. Και βέβαια, ένα από τα πιο συναρπαστικά κομμάτια του Bridge Experience είναι το τρέξιμο ή το περπάτημα πάνω στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου Χαρίλαος Τρικούπης και η θέα που μπορεί να απολαύσει τρέχοντας ή περπατώντας το μήκος της.

Πλέον, σχεδόν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας διοργανώνονται ανάλογα αθλητικά events. Όπως φαίνεται, ο αθλητισμός «φεύγει» από τα γήπεδα, τα γυμναστήρια και τις τηλεοράσεις και διεκδικεί δυναμικά την παρουσία του στον δημόσιο χώρο. Ποια παρακαταθήκη θεωρείτε πως αφήνει το Bridge Experience στις επόμενες γενιές της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας;

Θεωρώ ότι η λέξη παρακαταθήκη είναι αρκετά «βαριά» δεδομένου ότι μιλάμε για μία διοργάνωση η οποία μόλις φέτος μπαίνει στον τρίτο χρόνο ζωής της θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε ακόμα σε βρεφικό στάδιο! Παρόλα αυτά, θεωρώ πως το Bridge Experience, με το πολυδιάστατο κοινωνικό του πρόσωπο, όντως δίνει από τα πρώτα χρόνια ζωής του ένα στίγμα στην ευρύτερη περιοχή, μια νότα διαφορετική. Το γεγονός ότι γίνονται πολλοί αθλητικοί αγώνες σε όλη την Ελλάδα μόνο θετικό μπορώ να το χαρακτηρίσω, μακάρι να ήταν και περισσότεροι. Βέβαια, να είναι πολλοί οι αγώνες, αλλά να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και να προσφέρουν και ανάλογης ποιότητας υπηρεσίες στους συμμετέχοντες. Αυτό οι διοργανωτές πρέπει να το έχουν ως προτεραιότητα.

Το Gazzetta (ως χορηγός επικοινωνίας) και η Bwin (με τη συμμετοχή της bwin running team) στηρίζουν τη φετινή διοργάνωση και αποδεικνύεται έτσι το πόσο σημαντικό είναι πλέον αυτό το αθλητικό event. Τι είναι αυτό που θεωρείτε πως παρακίνησε το κορυφαίο ελληνικό αθλητικό σάιτ και μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες παγκοσμίως να στηρίξουν το Bridge Experience;

Δείξε μου τον συνεργάτη σου να σου πω ποιος είσαι. Εντάξει, για το gazzetta.gr το ότι επιλέγει να υποστηρίξει επικοινωνιακά την φετινή διοργάνωση δεν μπορώ να βρω άλλη λέξη από την «τιμή», που μας κάνει. Δεν είναι απλά το κορυφαίο ελληνικό αθλητικό site, αλλά είναι και το ήθος που το χαρακτηρίζει, η αναλλοίωτη φιλοσοφία του και ο τρόπος που προσεγγίζει τον αθλητισμό στην χώρα μας και προσέξτε: λέω τον αθλητισμό γιατί το gazzetta είναι ένα αθλητικό site και όχι ένα ποδοσφαιρικό. Δίνει φως, χρόνο, χώρο σε όλα τα αθλήματα σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό κατά τη γνώμη μας είναι που το καθιστά κορυφαίο. Όσο για τη bwin, τη μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία παγκοσμίως με πολλαπλή και πολυδιάστατη προσφορά στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία μέσα από πολυάριθμα προγράμματα προσφοράς και υποστήριξης, αποτελεί πλέον βασικό και αναπόσπαστο πυλώνα του Bridge Experience. Ξέρετε, πολλές φορές δεν είναι μόνο η χορηγία που καθιστά μία συνεργασία επιτυχημένη αλλά κυρίως η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα, η ποιότητα των ανθρώπων της bwin, στοιχεία που δεν βρίσκεις εύκολα και τους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους!

Περισσότερες λεπτομέρειες:

Website: www.thebridgexperience.gr/

Facebook: The Bridge Experience

Instagram: the_bridge_experience

 

Τελευταία Νέα