3 bwinners θα αγωνιστούν δίπλα σου στο Spetsathlon

Gazzetta team
3 bwinners θα αγωνιστούν δίπλα σου στο Spetsathlon

bet365

Η bwin θα δώσει δυναμικό παρόν στη διοργάνωση των Σπετσών.

Από το μαγευτικό τοπίο των Σπετσών μέχρι το μότο του Spetsathlon #2winis2participate υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να συμμετάσχεις στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίσαμε το γεγονός πως στο event θα πάρουν μέρος και τρεις από της αθλητές που υποστηρίζονται χορηγικά από τη bwin στο πρόγραμμά της «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»: o Στέφανος Δημητριάδης, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Πάμε, όμως, να μάθουμε μερικά πράγματα για τον καθένα.

Ο Στέφανος Δημητριάδης είναι κολυμβητής και αγωνίζεται στα 100μ. και 200μ. πεταλούδα. Έχει συμμετάσχει δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2012 και 2016) και φέτος διεκδικεί τη θέση του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Τη φετινή χρονιά έχει κατακτήσει ήδη 2 ασημένια μετάλλια στο Serbian Open. Παράλληλα, είναι διαιτολόγος και παραδίδει «μαθήματα» σε αθλητές, δείχνοντας τους τον τρόπο που πρέπει να τρέφονται, ώστε να είναι υγιείς. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στον κολυμβητικό αγώνα του Spetsathlon αλλά και σε διάφορα ερασιτεχνικά αθλητικά γεγονότα που γίνονται στην Ελλάδα. Η Τελευταία του συμμετοχή ήταν με το running team της bwin στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»- bwin.

O Bύρωνας Κοκκαλάνης είναι αθλητής του windsurfing. Έχει καταταγεί 6ος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 και 5ος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016. Φέτος, διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση στην Ολυμπιακή ομάδα του 2020 που θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο. Στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατετάγη στην 5η θέση. Έχει προπονητή τον Νικόλα Κακλαμανάκη, τον πασίγνωστο πρωταθλητή στο Windsurfing. Θα αγωνιστεί με τα χρώματα της bwin στον ποδηλατικό αγώνα του Spetsathlon και θα απολαύσει τον αγώνα στις Σπέτσες. Όταν ο χρόνος του το επιτρέπει, συμμετέχει ενεργά σε όλα τα αθλητικά events, καθώς σκοπός του είναι να προάγει τον αθλητισμό στο ανώτερο επίπεδο και να μεταδώσει τις αθλητικές του αξίες στους συμμετέχοντες σε ερασιτεχνικά γεγονότα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο Spetsathlon.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι αθλητής στην Ιστιοπλοΐα – Laser Radial. Μέχρι στιγμής στην καριέρα του έχει κατακτήσει διάφορες διακρίσεις εκτός συνόρων σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» και αποτελεί έναν σημαντικό νεαρό αθλητή με ελπίδες και όνειρα για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα αγωνιστεί στον αγώνα τρεξίματος 5km μαζί με το running team της bwin, το οποίο είναι έτοιμο να συμμετέχει ενεργά και σε αυτόν τον αγώνα! Είναι η πρώτη του συμμετοχή στο Spetsathlon και θέλει να το απολαύσει!

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.spetsathlon.com

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι στα social media ακολουθώντας τα hashtags #Spetsathlon2019, #2winis2participate και #inspireandbeinspired

 

Τελευταία Νέα