H Βwin Grand Sponsor των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων των Σπετσών

Gazzetta team
H Βwin Grand Sponsor των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων των Σπετσών

bet365

Το «Spetsathlon 2019» και το «Spetses Mini Marathon 2019» βρήκαν νέο ισχυρό σύμμαχο.

Το Spetsathlon και το Spetses Mini Marathon αποτελούν πλέον δύο από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις ετησίως. Αθλητές και ομάδες από όλο τον κόσμο συρρέουν στο πανέμορφο νησί των Σπετσών τόσο για τη χαρά της συμμετοχής όσο και να διακριθούν στους αγώνες.

Στην μεγάλη παρέα των φίλων, αθλητών και διοργανωτών των αγώνων των Σπετσών φέτος προστίθεται ένας σπουδαίος σύμμαχος. Η bwin, πιστή στις αρχές που τις διέπουν γίνεται πλέον Grand Sponsor του Spetsathlon και του Spetses Mini Marathon.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δυναμική παρουσία, πρόκειται να δώσουν κορυφαίοι αθλητές του τριάθλου, της ποδηλασίας και της κολύμβησης από όλη την Ελλάδα και μαζί με την ομάδα της bwin θα αγωνιστούν στα αθλήματα από τις 10 μέχρι τις 12 Μάϊου για το Spetsathlon και 4 έως 6 Οκτωβρίου για το Spetses Mini Marathon. Στο πλευρό της η bwin θα έχει και τους Bwinners, την Νέα Γενιά Ολυμπιονικών, που υποστηρίζει έμπρακτα από το 2018.

Οι bwinners- οι νεαροί αθλητές της αγωνίζονται καθημερινά να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και προσπαθούν να κερδίσουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκυο. Αυτούς τους αθλητές στηρίζει η bwin και θα τους έχει μαζί της στα event των Σπετσών για να αγωνιστούν με την ομάδα της και να συμμετέχουν και αυτοί ενεργά σε αυτά τα αθλητικά γεγονότα.

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε τη συνεργασία με την bwin και η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Spetsathlon: «Την 7η χρονιά του Spetses Mini Marathon έχουμε τη χαρά και την τιμή να κάνουμε αυτή τη συνεργασία με την bwin, ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά brand στην Ευρώπη, η οποία θα είναι grand sponsor και του spetsathlon και του spetses Marathon. Καλωσορίζουμε την οικογένεια της bwin στα event των Σπετσών».

 

Τελευταία Νέα