Ο Ολυμπιακός σε μία σημαντική διοργάνωση στη Βαρκελώνη

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός σε μία σημαντική διοργάνωση στη Βαρκελώνη

bet365

Ο Ολυμπιακός λαμβάνει μέρος στις εργασίες μίας σημαντικής διοργάνωσης στη Βαρκελώνη που συνδυάζει τον αθλητικό σκέλος με την υλοποίηση διοργανώσεων.
Αρχίζουν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στα προγράμματα Erasmus+ για το 2019, με τις εργασίες του προγράμματος να ξεκινούν στη Βαρκελώνη. Οι «ερυθρόλευκοι» συμμετέχουν στην εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος «BIG4 SPORTS». Εκπρόσωποι οκτώ αθλητικών φορέων και συλλόγων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού, θα συναντηθούν στην καταλανική πρωτεύουσα προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υλοποίηση του προγράμματος.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της καλής διακυβέρνησης / διοίκησης (Good Governance) αθλητικών οργανώσεων με σκοπό την εξασφάλιση μακροχρόνιων και πετυχημένων συνεργασιών με δημόσιους και ιδιωτικούς χορηγούς. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της δημιουργίας συγκεκριμένης μεθοδολογίας που βασίζεται σε καινοτόμα σχέδια συνεργασίας, την αποτελεσματική εφαρμογή των αρχών καλής διακυβέρνησης καθώς και την τελική αξιολόγηση της εν λόγω μεθοδολογίας προκειμένου να διαδοθεί στην αθλητική κοινότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η υιοθέτηση νέων και καινοτόμων μηχανισμών καλής διακυβέρνησης έχει άμεσο και θετικό αποτέλεσμα στη συνολική εικόνα των αθλητικών οργανώσεων και πιθανώς αυξάνει τα εισοδήματα χορηγίας και την ελκυστικότητα ενός αθλήματος. Τον συντονιστικό ρόλο του προγραμματος έχει αναλάβει η βελγική οργάνωση EPSI σε συνεργασία με 4 ευρωπαϊκούς αθλητικούς φορείς και 4 πολυαθλητικούς συλλόγους – μέλη της EMCA (Ολυμπιακός, Χασκ Μλαντοστ, Ααλμποργκ και Βιένερ). Το πρόγραμμα διαρκεί 30 μήνες και περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες δράσεις και συναντήσεις.
 

Τελευταία Νέα