Family Olympics & Family Run+Fun: Η παραλία της Θεσσαλονίκης θα γεμίσει... ενέργεια

Gazzetta team
Family Olympics & Family Run+Fun: Η παραλία της Θεσσαλονίκης θα γεμίσει... ενέργεια

bet365

Ετοιμαστείτε! Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 έρχεται το 1ο “Family Olympics” & “Family Run+Fun” από το Ολυμπιακό Μουσείο- Protergia που θα πραγματοποιηθεί στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Η δράση εντάσσεται στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού ''Be Active'' από την ΓΓΑ και της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης 2018. Με φετινό στόχο τη συμμετοχή 2.000 μικρών και μεγάλων φίλων, στην μοναδική ''Ολυμπιακή εμπειρία'', καλούμε όλη την πόλη να πάρει μέρος στη γιορτή αθλητισμού που για μια ακόμα φορά θα ανεβάσει την Ελλάδα μας ψηλά.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και ive alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το "Family Olympics", θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στον "Κήπο της Μεσογείου" και στον "Κήπο των Γλυπτών" και περιλαμβάνει τη γνωριμία των παιδιών με τα Ολυμπιακά αθλήματα, με τη βοήθεια τοπικών αθλητικών ενώσεων και συλλόγων, αθλητών, προπονητών και Ολυμπιονικών. Ακολούθως, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το "Family Run", μια διαδρομή ψυχαγωγικού χαρακτήρα -απόσταση 1.500 μέτρων- για όλη την οικογένεια. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από τους Ναυταθλητικούς Ομίλους της νέας παραλίας (Όμιλος Φίλων Θαλάσσης και Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης) και ο τερματισμός θα γίνει στο γλυπτό "Ομπρέλες" του Ζογγολόπουλου. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται με το "Family Fun", στις 21.00, μια ανοικτή για όλους μουσική γιορτή, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που υπόσχεται να χαρίσει άφθονο κέφι και χορό!

Η παρουσίαση του μεγάλου αθλητικού και πολιτιστικού φεστιβάλ που έχει ως επίκεντρο την οικογένεια, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia. Ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Στέλιος Αγγελούδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η Χρυσή Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, η Διευθύντρια Στρατηγικού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Protergia, Βίβιαν Μπουζάλη και η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Κυριακή Ουδατζή, ανέλυσαν όλες τις παραμέτρους για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε στην παρουσίαση. «Το Ολυμπιακό μας Μουσείο- Protergia...δεν είναι απλώς άλλο ένα μουσείο. Είναι ένας φορέας με έντονη και συνεχή δράση που μεταλαμπαδεύει ιδέες και Ολυμπιακά ιδεώδη, που μόνον θετική επίδραση μπορούν να έχουν στη νεολαία, καθώς ο αθλητισμός είναι το αντίδοτο απέναντι σε δρόμους επικίνδυνους. Η εκπαιδευτική δράση του μοναδικού αυτού Μουσείου, με καθημερινή δουλειά διάχυσης αυτών των αξιών, μας κάνει να ελπίζουμε ότι κοινωνικά θα δούμε καλύτερες ημέρες.»

Η Διευθύντρια Στρατηγικού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Protergia, Βίβιαν Μπουζάλη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την διοργάνωση ανέφερε: «Για όλους εμάς στη MYTILINEOS είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στηρίζουμε τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αθλητισμός και ο ολυμπισμός. Και για το λόγο αυτό είμαστε περήφανοι ως ονομαστικοί χορηγοί του Ολυμπιακού Μουσείου – Protergia.»

Τέλος, η ιδέα του “Family Olympics” & “Family Run+Fun” είναι μία υψίστης σημασίας κίνηση υποστήριξης του Ολυμπιακού κινήματος, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τη συμβολή του στην κοινωνία, με δράσεις αθλητικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

 

Τελευταία Νέα