O Δημήτρης Κυρσανίδης κάνει... άνω κάτω την Βυρητό (vid)

Gazzetta team
O Δημήτρης Κυρσανίδης κάνει... άνω κάτω την Βυρητό (vid)

bet365

Ένα ξεχωριστό run πραγματοποίησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Free running, Δημήτρης DK Κυρσανίδης στη Βηρυτό.

Ο Κυρσανίδης περιηγήθηκε στη Βυρητό με το δικό του μοναδικό τρόπο, ανακαλύπτοντας τους όμορφους χώρους του Phoenicia Hotel, ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία στο κέντρο του Λιβάνου, προκαλώντας τον θαυμασμό των ενοίκων.

Ο νεαρός αθλητής που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει κατακτήσει δύο φορές την πρώτη θέση (2014, 2015) στην παγκόσμια διοργάνωση free running, «Red Bull Art Of Motion» της Σαντορίνης, ενώ μετρά αρκετούς τίτλους και συμμετοχές σε αρκετές παγκόσμιες διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη την 1η θέση στο Street Stunts 2018 στην Ισπανία. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, είναι η ικανότητά του να συνδυάζει τις κινήσεις που μαθαίνει από τις τέχνες με τις οποίες ασχολείται. Το breakdance, το tricking, το street workout, το skateboard, σε συνδυασμό με το βασικό του άθλημα, το Free running.

Το Phoenicia Hotel ιδρύθηκε το 1953 από τον Najib Salha, έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες κατά τη Χρυσή Εποχή του Λιβάνου. Βασιλιάδες, βασίλισσες, ηγέτες από όλο τον κόσμο, διασημότητες και επιχειρηματίες, έκαναν το ξενοδοχείο Phoenicia σπίτι τους όταν ταξίδευαν. Στην πορεία των χρόνων έκλεισε λόγω του τραγικού πολέμου στο Λίβανο, μέχρι που οι Mazen και Marwan Salha, Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της "La Société des Grands Hotels du Liban" αντίστοιχα, αποφάσισαν να ανοικοδομήσουν την "Grand Dame" της Βηρυτού. Έτσι το ξενοδοχείο ξανάνοιξε τις πόρτες του το Μάρτιο του 2000, προσελκύοντας πλούσιους και διάσημους από όλο τον κόσμο, κάτι που το ανέδειξε ως το κορυφαίο ξενοδοχείο της περιοχής.

 

Τελευταία Νέα