Eνημερωση στην ΕΟΕ για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Gazzetta team
Eνημερωση στην ΕΟΕ για τους Μεσογειακούς Αγώνες

bet365

Τα διαδικαστικά και οργανωτικά θέματα που αφορούν τη συμμετοχή της Ελλάδας στους επικείμενους Μεσογειακούς Αγώνες “Tarragona 2018” συζητήθηκαν στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στους Αγώνες από 299 αθλητές και αθλήτριες (171 άνδρες, 128 γυναίκες) και στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αρχηγοί Ομάδων, οι προπονητές και το ιατρικό προσωπικό από τα εξής αθλήματα: κολύμβηση, κωπηλασία, πάλη, τοξοβολία, ποδόσφαιρο, ιππασία, γυμναστική, ποδηλασία, κανόε καγιάκ, τζούντο, ξιφασκία, καράτε, τοξοβολία, άρση βαρών, υδατοσφαίριση, στίβος, σκοποβολή, καλαθοσφαίριση, θαλάσσιο σκι, βόλεϊ, γκολφ, χάντμπολ και μπάντμιντον.

Στους εκπροσώπους των αθλητικών Ομοσπονδιών, μίλησαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης και ο Αρχηγός της Αποστολής Αντώνης Νικολόπουλος, ενώ μαζί τους ήταν και οι δύο Υπαρχηγοί Ξένια Αργειτάκη και Γιώργος Αλικάκος. Ο κ. Κολυμπάδης αφού ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία, πρόσθεσε: «Η Ελλάδα θα έχει μία από τις μεγαλύτερες αποστολές στους Μεσογειακούς της Ταρραγόνα και μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του θεσμού και στόχος μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, τόσο αγωνιστικά, όσο και με τη συμπεριφορά τους και θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα. Το αρχηγείο θα είναι συνεχώς δίπλα τους, για να λύνει κάθε πρόβλημα που τυχόν θα παρουσιαστεί».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αρχηγός Αποστολής Αντώνης Νικολόπουλος: «Μαζί με τους δύο συναδέλφους μου θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας, παρέχοντας κάθε βοήθεια. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία αρμονική συνεργασία και πιστεύω ότι και τα αποτελέσματα των αθλητών μας θα είναι αυτά που όλοι περιμένουμε». Ακολούθησε παρουσίαση των Μεσογειακών Αγώνων, αλλά και ενημέρωση για τις διαδικασίες και τις εγκαταστάσεις στην Ταρραγόνα. Οι Μεσογειακοί Αγώνες 2018 θα διεξαχθούν στην ισπανική πόλη από τις 22 Ιουνίου ως την 1η Ιουλίου και θα πάρουν μέρος 26 χώρες σε 28 αθλήματα με 3622 αθλητές και αθλήτριες.

 

Τελευταία Νέα