Ο Στέφανος Δημόπουλος ξεχώρισε στο Ευρωπαϊκό κανόε καγιάκ

Gazzetta team
Ο Στέφανος Δημόπουλος ξεχώρισε στο Ευρωπαϊκό κανόε καγιάκ

bet365

Ο 19χρονος αθλητής προκρίθηκε στον μικρό τελικό των 500 μ. του κάνοε και θα αγωνιστεί την Κυριακή (ώρα τοπική 10.10).

Ο Στέφανος Δημόπουλος, παρόλο που είχε απέναντί του αντιπάλους εμπειρότερους και με πολλές διακρίσεις, κατάφερε να μπει στους 18 καλύτερους της Ευρώπης. Έτσι, την Κυριακή θα διεκδικήσει μία θέση από την 10η έως την 18η. Ο πρωταθλητής μας θα αγωνιστεί σήμερα και στα 200 μ. του κάνοε. «Η προετοιμασία μου έχει ως στόχο την επόμενη χρονιά που θα κριθεί η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εδώ ήρθα και για την εμπειρία. Προσπαθώ να μην κουραστώ αυτή τη χρονιά σε πολλούς αγώνες ώστε να έχω δυνάμεις για την προετοιμασία της νέας χρονιά, που είναι η πιο σημαντική και θα αρχίσει τον Οκτώβριο», δήλωσε ο Στέφανος Δημόπουλος.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Επίσης, σήμερα, στο καγιάκ των 200 μ. θα πάρει μέρος ο Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, ενώ αύριο θα αγωνιστεί και στα 5.000 μ. Στο διπλό καγιάκ, στο αγώνισμα των 500 μ., οι Ιωάννης Κουτσοποδιώτης και Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, έχοντας απέναντί τους κορυφαία ονόματα του χώρου, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τους ημιτελικούς, ενώ στα 1000 μ. αποκλείστηκαν στους προκριματικούς.

Στη διοργάνωση της Σερβίας παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 40 χώρες.

Εξάλλου, με τη συμμετοχή 250 αθλητών και αθλητριών από 15 σωματεία θα διεξαχθεί αύριο (10/6, από τις 10.00 έως τις 14.00) ο Διασυλλογικός Αγώνας του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου που τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Κάνοε - Καγιάκ. Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις «Ημέρες Θάλασσας» του Δήμου Πειραιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα