Σημαντική στήριξη της Ολυμπιακής ομάδας από την NN

Σημαντική στήριξη της Ολυμπιακής ομάδας από την NN

bet365

Mια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία εξασφάλισε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας ανέλαβε ως το 2020 η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία NN Hellas.

Η NN Hellas θα είναι Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τη χρονική περίοδο 2018-2020 όπως ανακοινώθηκε σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στηρίζοντας την ομάδα και οικονομικά, αλλά και ασφαλίζοντας όλες τις αποστολές στο εξωτερικό που διοργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, αναφερόμενη στη Χρυσή Χορηγία δήλωσε: «Πρόκειται για μία ενέργεια, που στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα και γεμίζει όλους εμάς στην ΝΝ Hellas με υπερηφάνεια. Ταυτόχρονα αποτελεί τη σημαντικότερη χορηγία της ΝΝ, στα 36 χρόνια διαδρομής της, στην Ελλάδα. Οι αξίες της ΝΝ Hellas «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» είναι συμβατές με το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις αξίες του αθλητισμού. Η ΝΝ Ηellas ως Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό , με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής».

Ο κος Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ανέφερε σχετικά: «Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για μια συνεργασία με πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές, που έχει βασικό άξονα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που, μέσω αυτής, προβάλλονται οι κοινές μας αξίες, με κεντρικό πυρήνα πάντα τον Έλληνα αθλητή και την Ελληνίδα αθλήτρια. Είναι ιδιαιτέρα σημαντικό για εμάς, που μία τόσο καταξιωμένη, παγκόσμια εταιρεία, όπως η ΝΝ, στηρίζει το έργο της ΕΟΕ και συμβάλλει στην καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει του Τόκιο, με αποκλειστικό στόχο να βρεθούν όσοι περισσότεροι αθλητές μας στην ιαπωνική πρωτεύουσα και να κάνουν, για μία ακόμα φορά, υπερήφανο τον ελληνικό λαό.

Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της συνεργασίας και θεωρούμε ότι θα αποτελέσει το παράδειγμα ώστε και άλλες μεγάλες εταιρείες, οργανισμοί ή και ιδιώτες, είτε να γίνουν Χορηγοί της Ολυμπιακής ομάδας, είτε να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Υιοθετήστε Έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο» και να προσφέρουν στο πιο υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, στα παιδιά που αθλούνται και εκπροσωπούν τη χώρα σε όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη συνεργασία αποδεικνύει την προσπάθεια που εξακολουθεί να κάνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε δύσκολες οικονομικά εποχές, να βοηθήσει την αθλητική νεολαία στο απαιτητικό έργο που καλείται να εκπληρώσει ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, χωρίς μάλιστα να επιβαρύνεται το ελληνικό δημόσιο».

Στη συνέντευξη ήταν και η πρωταθλήτρια της γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση με την ιδιότητα της ως Προέδρου της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ. «

Είμαι σίγουρη ότι η σημερινή μέρα κάνεις όλους τους αθλητές που έχουν ως όνειρο να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, λίγο πιο χαρούμενους και αρκετά πιο αισιόδοξους, καθώς βλεπουμε ότι μία μέγαλη παγκόσμια εταιρεία, που έχει ευαισθησία στον άνθρωπο, η NN, αναλαμβάνει Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Η πορεία των αθλητών είναι μοναχική, ειδικά στις προπονήσεις όπου ο καθένας προσπαθεί σκληρά να γίνει καλύτερος και να πετύχει το στόχο του.

Μόνοι τους νιώθουν οι αθλητές και τα τελευταία χρόνια, όταν λόγω της οικονομικής κρίσης ολοένα και μειώνονταν τα χρήματα για τον αθλητισμό με αποτέλεσμα τα εμπόδια στην προσπάθεια όλων μας να γίνονται μεγαλύτερα και ψηλότερα.

Αρα η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της NN να στηρίξει την Ολυμπιακή ομάδα και οικονομικά και ασφαλιστικά είναι για όλους τους αθλητές που βρίσκονται στη μέση της διαδρομής τους για το Τόκιο, είναι ένα χαρμόσυνο νέο που σίγουρα θα τους ωφελήσει.

Θέλω να ευχαριστήσω την NN για τη στήριξη της στον ελληνικό αθλητισμό εκ μέρους όλους των συναθλητών και συναθλητριών μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο που ξέρω ότι έχει βάλει στόχο ζωής να βοηθά τους αθλητές και χάρη στις προσπάθειες τους ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο δρόμο για το Ρίο και τώρα υλοποιείται το αντίστοιχο πρόγραμμα για το Τόκιο», είπε η Μιλλούση.

 

Τελευταία Νέα