Κυριαρχία Ολυμπιακού σε τέσσερα αθλήματα! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Κυριαρχία Ολυμπιακού σε τέσσερα αθλήματα! (poll)

bet365

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για ακόμα μία χρονιά πρωταγωνιστεί σε αρκετά αθλήματα εντός αλλά και εκτός των ελληνικών συνόρων και το Gazzetta.gr καταγράφει τους τίτλους που διεκδικεί σε διαφορετικά αθλήματα! Ψηφίστε στο poll.
Όχι μία ούτε δύο αλλά δεκαεπτά είναι οι κούπες που διεκδικούν φέτος τέσσερα διαφορετικά τμήματα του Ερ. Ολυμπιακού! Από βόλεϊ ανδρών και γυναικών μέχρι μπάσκετ γυναικών!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ξεκινώντας από τις ευρωπαϊκές πορείες. Στο βόλεϊ ανδρών η ομάδα είναι στην οκτάδα του Challenge Cup. Κέρδισε χθες την βελγική Μενέν εκτός έδρας με 3-1 και σφραγίζει την πρόκρισή της την 1η Μαρτίου στη ρεβάνς στον Ρέντη. Στο βόλεί γυναικών η ομάδα είναι επίσης στην οκτάδα του Challenge Cup. Πέρυσι πήγε τελικό πρώτη φορά στην ιστορία της και φέτος μπορεί να δούμε ξανά ίδιο τελικό. Ολυμπιακός εναντίον της τουρκικής ομάδας από την Προύσα, την Μπούρσα. Η Πφέφιγκεν θα είναι η αντίπαλος της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού στη φάση των «8» του CEV Challenge Cup. Το πρώτο ματς είναι εκτός έδρας στις 22 Φλεβάρη και το 2ο στις 27 στον Ρέντη.
Στο πόλο ανδρών το τμήμα είναι 1ο στον 1ο όμιλο του Champions League με πιθανότητες για να μπει στο Final 8 της Γένοβας. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι στο Final 6 παίζοντας πρόπερσι τελικό στη Βουδαπέστη και πέρυσι στον προημιτελικό. Στο δε πόλο γυναικών η ομάδα είναι ήδη στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Παίζει με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίρισι και ενώ πέρυσι είχε πάει τελικό. Με νίκη πάει στο final four της Ευρωλίγκας, που έχει πάρει το 2014-2015. Με ήττα θα βρεθεί στο final four του Len Trophy, που κατέκτησε την σεζόν '13-'14, που είναι το πρώτο ευρωπαϊκό που είχε πάρει το τμήμα. Πρώτο ματς με την Κίρισι εκτός έδρας είναι στις 24 Φλεβάρη και 16 Μαρτίου η ρεβάνς.
- Ο Ολυμπιακός έχει 7 ευρωπαϊκούς τελικούς με τα τμήματα του Ερασιτέχνη και 3 κατακτήσεις τροπαίων από το 2013 και μετά.
ΤΑ 17 ΤΡΟΠΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ως προς τα τμήματά του ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε όλους τους εγχώριους τίτλους. Αναλυτικά το τι διεκδικεί:
Βόλεϊ ανδρών: Πρωτάθλημα, Κύπελλο, League Cup και Challenge Cup
Βόλεϊ γυναικών: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Challenge Cup
Πόλο ανδρών: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκό τρόπαιο
Πόλο γυναικών: Πρωτάθλημα Κύπελλλο Ελλάδας - με το Κύπελλο Ελλάδας να γίνεται πρώτη φορά φέτος - και ευρωπαϊκό
Χάντμπολ ανδρών: Πρωτάθλημα και Κύπελλο
Μπάσκετ γυναικών: Πρωτάθλημα και Κύπελλο
- Στο poll πιο κάτω μπορεί να ψηφίσετε για τις εκτιμήσεις σας.
 

Τελευταία Νέα