«Ασπρόμαυρο» χρώμα στο πυγμαχικό event της χρονιάς

Σταύρος Σουντουλίδης
«Ασπρόμαυρο» χρώμα στο πυγμαχικό event της χρονιάς

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, ο Αμπέλ Φερέιρα και αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δίνουν το «παρών» στο σημερινό Premium Boxing Event που διοργανώνεται στο PAOK Sports Arena.

Με επίτιμο καλεσμένο τον θρύλο της πυγμαχίας Roy Jones jr, ο οποίος από το 1989 ως και το 2018 κατέκτησε παγκόσμιους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες κιλών, διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το κορυφαίο Boxing Event της χρονιάς από τον Ολυμπιονίκη και πρώην αθλητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παυλίδη.

Το αποψινό μοναδικό υπερθέαμα που θα ολοκληρωθεί με τη «μάχη» για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης ανάμεσα στον Φεντόρ Παπάζοφ με τον Πολωνό Μίχαλ Τσουντέτσκι παρακολουθούν πολλά μέλη της «ασπρόμαυρης» οικογένειας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Παρασκευής (13/12), είναι στο «Παλατάκι», όπως επίσης και ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας, μαζί με τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Ομάρ Ελ Καντουρί, Σβέριρ Ίνγκασον, Χοσέ Κρέσπο, Δημήτρη Πέλκα, Δημήτρη Λημνιό, Δημήτρη Γιαννούλη και τους Χρήστο Καρυπίδη, Μάριο Μπράνκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα