Πολυνείκης Καλαμάρας: Στην κορυφή για 5η σερί χρονιά! (pic)

Gazzetta team
Πολυνείκης Καλαμάρας: Στην κορυφή για 5η σερί χρονιά! (pic)

bet365

Ο Πολυνείκης Καλαμάρας του Παναθηναϊκού κατέκτησε για 5η σερί χρονιά το Πρωτάθλημα Ελλάδος Πυγμαχίας στα 81κ.

Το όνομα του είναι Πολυνείκης και όσα χρόνια είναι στα ρινγκ το... επιβεβαιώνει. Ο Πολυνείκης Καλαμάρας κέρδισε την Κυριακή στην Πάτρα την 1η θέση στα 81κ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πυγμαχίας και επιβεβαίωσε πως δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία. Ο τίτλος αυτός είναι ο 5ος συνεχόμενος στην Elite κατηγορία και ο 10ος συνολικά.

Στον τελικό κέρδισε τον Ζαχαρία Κούβαρη από τον Σπάρτακο Κερατσινίου ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Καραλής του Ολυμπιακού.

Μιλώντας για τη νέα του επιτυχία ο Πυγμάχος του Παναθηναϊκού σημείωσε: «Πρωταθλητής Ελλάδος για 10η συνεχόμενη φορά και 5η συνεχόμενη χρονιά στην Α’ elite ανδρών. Μετα από τρεις νίκες. Στον τελικό κέρδισα με διακοπή στον τρίτο γύρο τον Κουβαρη από το Κερατσίνι Αθήνα .Η χρονιά τελείωσε όμορφα με νίκη και ελπίζω το 2019 που έρχεται να έχω ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα