Πυροβόλησαν σωματοφύλακα του Μayweather! (pic)

Πυροβόλησαν σωματοφύλακα του Μayweather! (pic)

bet365

Τη στιγμή που η ασφάλεια του Mayweather ετοιμαζόταν να μεταφέρει τον παγκόσμιο πρωταθλητή από το ξενοδοχείο του στην Ατλάντα, ένας άντρας δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι. Πιστεύεται ότι στόχος ήταν ο παλαίμαχος πυγμάχος.

Ύστερα από περιστατικό που συνέβη έξω από το ξενοδοχείο Intercontinental στην Ατλάντα, ένας άντρας της ασφάλειας του Mayweather δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι.

Σύμφωνα με, το χτύπημα προήλθε από ελεύθερο σκοπευτή, την ώρα που ετοιμαζόντουσαν τα αυτοκίνητα που θα συνόδευαν τον παγκόσμιο πρωταθλητή που έχει στο ρεκόρ του 50-0.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Ατλάντα αναφέρει ότι «ο σκοπευτής σημάδεψε το όχημα του θύματος και συμπληρώνει ότι ίσως να πίστευαν ότι ο Mayweather θα ήταν σε ένα από τα τρία οχήματα. Πάντως, προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποια τοποθέτηση από την πλευρά του παλαίμαχου πυγμάχου.

Το ευτυχές, πάντως, είναι ότι ο σωματοφύλακας νοσηλεύεται στο «Grady Hospital» της Ατλάντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα