«Η κάθαρση ξεκινά από το άθλημα της πυγμαχίας!»

Gazzetta team
«Η κάθαρση ξεκινά από το άθλημα της πυγμαχίας!»

bet365

Ανακοίνωση-κάλεσμα προς τα σωματεία εξέδωσε ο επικεφαλής της Κίνησης για την Αναγέννηση της Ελληνικής Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης, μετά την απόφαση της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητας να τιμωρήσει με αποκλεισμό τεσσάρων ετών τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Κώστα Γαζή και τον Αντιπρόεδρο Περικλή Τρικαλιώτη.

Η ανακοίνωση:

«Μεγάλη δικαίωση της Ελληνικής Αναγέννησης Πυγμαχίας καθώς, φυσικά, και όλων των βάναυσα αδικημένων σωματείων, προπονητών και αθλητών της πυγμαχίας.

Μετά από παρά πολλές καταγγελίες πολλών σωματείων, αθλητών και προπονητών προς την ΕΦΙΠ για την άνιση μεταχείριση τους από την ΕΟΠ, όπως και για την κακοδιαχείριση των οικονομικών της διοίκησης ΕΟΠ που πλήρωνε παράνομα τη γυναίκα του Αντιπροέδρου Περικλή Τρικαλιώτη, η ΕΦΙΠ ομόφωνα αποφάσισε την παραδειγματική τιμωρία του Προέδρου Κωνσταντίνου Γαζή και του Αντιπροέδρου Περικλή Τρικαλιώτη με την πρωτοφανή για τα αθλητικά δρώμενα αποβολή τους από κάθε αθλητική δραστηριότητα και παρουσία τους στον χώρο του αθλητισμού για τέσσερα χρόνια!!! Η οποία έχει άμεση ισχύ!!!!

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους προπονητές, τους αθλητές και όσους αγαπούν το Ολυμπιακό άθλημα της Πυγμαχίας να γίνουμε όλοι μια γροθιά και να ενωθούμε χωρίς να ξεχωρίσουμε κανέναν είτε ήταν μαζί μας είτε όχι σε αυτό τον μεγάλο αγώνα για την κάθαρση του αθλήματος μας. Ο καθένας να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με τον ιδρώτα που χύνει και όχι με τα κέφια της εκάστοτε διοίκησης, για να ξαναφέρουμε το άθλημα της καρδιάς μας στο προσκήνιο.

Εγώ από την πλευρά μου θα είμαι αρωγός και δίκαιος προς όλους σας φέρνοντας χορηγούς και δίνοντας σας κίνητρα και ίσες ευκαιρίες για να πρωταγωνιστήσουμε ξανά και να φέρουμε μετάλλια στην αγαπημένη μας πατρίδα που το έχει τόσο ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα