Διάκριση για τον Τσανικίδη στο Διεθνές τουρνουά της Σόφιας

Δημήτρης Τομαράς
Διάκριση για τον Τσανικίδη στο Διεθνές τουρνουά της Σόφιας

bet365

Η πολύ καλή παρουσία του Αλέξανδρου Τσανικίδη στο Διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται στη Σόφια και τον έφερε στην κορυφαία 8άδα της κατηγορίας των 64 κιλών, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο πυγμάχος του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μετά τις σπουδαίες νίκες κόντρα στον Άγγλο πρωταθλητή Λόφτους Κόνορ και τον Νορβηγό Τζόνσον Ντελάντε, προσέθεσε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του αντιμετωπίζοντας τον Αμερικάνο, Τζόνσον Ντελάντε και διεκδικώντας την είσοδο του στον ημιτελικό. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού οι κριτές ανέδειξαν νικητή τον αντίπαλό του σε μια απόφαση κόντρα στην εικόνα του αγώνα και στο γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Τσανικίδης ήταν αυτός που κυριάρχησε απόλυτα και ξεκάθαρα και στους τρεις γύρους. Παρ' όλα ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού είχε μία πολύ καλή παρουσία σε ένα κορυφαίο τουρνουά και η οποία αποτελεί παρακαταθήκη για μελλοντικές διακρίσεις και σε διεθνές επίπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα