Ο «ασημένιος» Νανιτζανιάν, ο Κλάους και ο Γκαρσία (vids)

Ο «ασημένιος» Νανιτζανιάν, ο Κλάους και ο Γκαρσία (vids)

bet365

Ο πρωταθλητής πυγμαχίας, Βαγγέλης Νανιτζανιάν, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του (91+) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να στηρίζει τον αθλητή της.

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν έδωσε τη μεγάλη μάχη στην Αττάλεια, απέναντι στον Mahammed Abdullayev από το Αζερμπαϊτζάν όμως γνώρισε την ήττα στον τελικό της κατηγορίας του (+91 κ.) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, που διεξήχθη στην Αττάλεια.

Η ξέφρενη πορεία του Βαγγέλη Νανιτζανιάν, για χάρη του οποίου η Χριστίνα Βραχάλη ανέβηκε στο ρινγκ και σας τον παρουσίασε μέσα από το gazzetta.gr, «κόπηκε» στο μεγάλο τελικό, αφού γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον έμπειρο αντίπαλο του (Παγκόσμιο Πρωταθλητή Παίδων πριν από δύο χρόνια).

Πρόκειται ωστόσο για μια τεράστια επιτυχία για την ελληνική πυγμαχία, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, με τον Νανιτζανιάν να τιμάει τα χρώματα της χώρας μας και να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο σε μια διοργάνωση στην οποία άφησε έξω στους προηγούμενους γύρους δυνατούς αντιπάλους.

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας επέστρεψε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ συνεχάρη τον «VanGun» καθώς τον προπονητή του Γιώργο Ελευθεριάδη.

Δείτε το βίντεο αφιερωμένο στον πρωταθλητή του Δικεφάλου, στο οποίο συμμετέχουν οι Στέφανος Αθανασιάδης, Πάμπλο Γκαρσία, Γιώργος Μαυρίδης και πολλοί άλλοι:

 

Τελευταία Νέα