Τόκιο 2021: Με Ιταλία και Ουγγαρία η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες! (pic)

Gazzetta team
Τόκιο 2021: Με Ιταλία και Ουγγαρία η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες! (pic)

bet365

Στον Α' όμιλο του τουρνουά πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Νότιος Αφρική, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. Όμιλος-φωτιά ο Β' και δύσκολο χιαστί για την Ελλάδα.

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η κλήρωση του τουρνουά πόλο ανδρών και γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο τα οποία θα διεξαχθούν στο διάστημα 24/7-8/8.

Στους άνδρες η Ελλάδα κληρώθηκε στον Α' όμιλο μαζί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, την Ουγγαρία, τη Νότιος Αφρική, τις ΗΠΑ αλλά και την Ιαπωνία. Η Ελλάδα σαφώς και είναι φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά αλλά ο Β' όμιλος είναι "φωτιά" και θα έχει δύσκολο έργο στη συνέχεια.

Στον Β' όμιλο είναι η Σερβία, η Κροατία, το Μαυροβούνιο, η Ισπανία, το Καζακστάν και η Αυστραλία και οι 4 πρώτες που θα συνεχίσουν είναι δύσκολη αντίπαλοι για κάθε ομάδα από τον Α' όμιλο.

Στους άνδρες προκρίνονται οι 4 πρώτοι από κάθε όμιλο.

Στις γυναίκες που η Ελλάδα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση έχουμε: Α' όμιλος: Αυστραλία, Ολλανδία, Ισπανία, Νότιος Αφρική, Καναδάς, Β': Ρωσία, Κίνα, ΗΠΑ, Ουγγαρία, Ιαπωνία.

 

Τελευταία Νέα