ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ 11-10: Πρεμιέρα με νίκη με κορυφαίο Φουντούλη (vid)

Gazzetta team
ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ 11-10: Πρεμιέρα με νίκη με κορυφαίο Φουντούλη (vid)

bet365

Με 5 γκολ του αρχηγού της η Ελλάδα επικράτησε με 11-10 της Γεωργίας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στο προ ολυμπιακό πόλο ανδρών του Ρότερνταμ. Αποβλήθηκε η Τουρκία.

Με νίκη (11-10) επί της Γεωργίας ξεκίνησε η Ελλάδα τις υποχρεώσεις της στον Α'όμιλο του προ ολυμπιακού τουρνουά πόλο ανδρών του Ρότερνταμ.

Η Ελλάδα που δεν είχε σταθερή απόδοση στο παιχνίδι της πρεμιέρας "σώθηκε" από τον αρχηγό της Γιάννη Φουντούλη ο οποίος πέτυχε 5 γκολ!

Μάλιστα ο άσος της Φερεντσβάρος πέτυχε στα 5.09' το τέρμα που έκρινε τον αγώνα ενώ το σκορ ήταν στο 10-10.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου προηγήθηκε με 8-4 και οι Γεωργιανοί μείωσαν σε 8-7 ενώ βρέθηκε μπροστά και με 10-8 και ισοφαρίστηκε σε 10-10 από τον Ελέζ στα 23'' πριν το φινάλε του 3ου.

Στο 4ο έπαιξε καλή άμυνα, κράτησε στο μηδέν τους Γεωργιανούς και με το γκολ του Φουντούλη πήρε τη νίκη. Την Δευτέρα στις 17:00 θα παίξει με την Βραζιλία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-3, 2-5, 1-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 5, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1, Γαλανίδης.

ΓΕΩΡΓΙΑ (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Ρασμάντζε, Καβταράντζε, Νταντβάνι 1, Ιμναϊσβίλι, Μπιντάτζε, Γιέλατσα, Γιακάϊα, Σουτσιασβίλι 1, Ελέζ 4, Μαγκρακβελίτζε, Μπαράλντι 2, Βαπένσκι 2, Σουμπλάντζε.

Αποβλήθηκε η Τουρκία

Λόγω πολλών κρουσμάτων covid-19 η Τουρκία που είναι στον όμιλο της Ελλάδος αποβλήθηκε από το προ ολυμπιακό. Έτσι από τις 5 ομάδες που συμμετέχουν θα συνεχίσουν στα χιαστί οι 4 πρώτες και μόνο μια θα μείνει εκτός οκτάδας.

Σ' άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας στον όμιλο μας ο Καναδάς κέρδισε με 11-7 τη Βραζιλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα