Εθνικός: «Δεν θα κατέβουμε στην Ευρωλίγκα»

Gazzetta team
Εθνικός: «Δεν θα κατέβουμε στην Ευρωλίγκα»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Εθνικός αναφέρει πως η γυναικεία ομάδα πόλο δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στην φετινή Ευρωλίγκα λόγω της απραξίας από το lockdown.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού έχει ως εξής: «Το τμήμα υδατοσφαίρισης Γυναικών του Εθνικού δεν θα συμμετάσχει στη διασυλλογική διοργάνωση Ευρωλίγκα που πρόκειται να ξεκινήσει περίπου σε ενάμιση μήνα. Η απόφαση ελήφθη αργά χτες βράδυ από την τεχνική επιτροπή της ομάδος και η οποία έγινε αποδεκτή. Σήμερα στάλθηκε επιστολή στη ΚΟΕ και στη LEN γνωστοποιώντας την απόφασή της.

Οι λόγοι που οδήγησαν την ομάδα να απέχει από την κλήρωση είναι η μεγάλη αποχή των αθλητριών από τις προπονήσεις μέχρι σήμερα. Η απραξία όλο αυτό το διάστημα από αγώνες δεν δίνουν την παραμικρή ελπίδα για μία αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδος στην διοργάνωση παρ΄ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη τα τοπικά πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά.

Βέβαια η πολιτεία μέσω του Γεν.Γραμματέα Αθλητισμού κο Μαυρωτά ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα επέτρεψε στην ομάδα να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις τηρώντας όλα τα μέτρα covid . Αλλά το απομένον χρονικό διάστημα είναι πολύ λίγο για μια σωστή προετοιμασία και τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.

Το ΔΣ Του Εθνικού ΟΦΠΦ».

 

Τελευταία Νέα