NO Καλαμάτας - ΑΕΚ 4-16: Καρέ νικών για την Ένωση (vid)

Gazzetta team
NO Καλαμάτας - ΑΕΚ 4-16: Καρέ νικών για την Ένωση (vid)

bet365

Πρώτη η ΑΕΚ στην Α2 με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Με τον κόσμο της να δίνει βροντερό παρών στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας η ΑΕΚ κέρδισε με 16-4 τον ΝΟ Καλαμάτας στην 4η ημέρα της Α2 πόλο Ανδρών και παρέμεινε πρώτη!

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου”, Κωνσταντίνος Δάνδολος δήλωσε στο aek.gr: “Δείξαμε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε και τους νεαρούς μας παίκτες. Πολλά συγχαρητήρια στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας για τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα και τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τους οπαδούς μας, γιατί μας στηρίζουν σε όποιο γήπεδο και αν αγωνιζόμαστε. Είναι το κίνητρό μας για να τα δίνουμε όλα και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους“.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ, το Σάββατο (21/12, 16:00) όταν και υποδέχεται στη Γλυφάδα την Τρίαινα Βούλας.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-3, 1-8, 2-2.

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπακόλιας): Παπασταθόπουλος, Θεοδωρακόπουλος 1, Αντωνόπουλος, Αγγελής, Κουτσιάλης, Τραγγανίδας, Κωνσταντόπουλος, Νασίρης, Παναγιώταρος, Καμενίτσας, Τζουβέλης 2, Τσιγώνιας, Χριστόφορος, Ντρούβας 1, Μπίρης.
ΑΕΚ (Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης 4, Χατζηδάκης, Σάντα, Καψοκόλης 1, Λύκαρης, Γιαννουρής 4, Πετρόπουλος 2, Μυλωνάκης, Στελλάτος 2, Τίγκας 3, Ζώρζος, Ασβέστης, Κουρμελές, Μαυρωτάς.

 

Τελευταία Νέα