Champions League: Ρεκόρ νικών και άμυνας για τον Ολυμπιακό!

Αντώνης Πατσούρας
Champions League: Ρεκόρ νικών και άμυνας για τον Ολυμπιακό!

bet365

Η ομάδα του Πειραιά έχει 6-1-0 και ακολουθούν οι Φερεντσβάρος, Προ Ρέκο με 5-2-0. Καλύτερη άμυνα της Ευρώπης ο Ολυμπιακός.

Τους περισσότερους βαθμούς στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την ολοκλήρωση του Α' γύρου συγκέντρωσε ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά έχει το καλύτερο ρεκόρ στην Ευρώπη αφού σε 7 αγώνες έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία στον Α' όμιλο όπου και είναι στην 1η θέση με 19β.

Τον Ολυμπιακό ακολουθούν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φερεντσβάρος και η Προ Ρέκο που είναι στον Β' όμιλο και έχουν 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη άμυνα του Τσάμπιονς Λιγκ αφού δέχτηκε 54 γκολ και η Προ Ρέκο την καλύτερη επίθεση με 111 γκολ.

Οι τρεις ομάδες είναι εκείνες που δεν έχουν ηττηθεί από τις δεκαοχτώ που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τελευταίος χρονικά αγώνας του 2019 για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αυτός της Όρβοσι με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία ο οποίος έληξε ισόπαλος (10-10). Ο Γιάννης Φουντούλης πέτυχε 1 γκολ για την Φερεντσβάρος.

Η μοναδική ομάδα που δεν πήρε βαθμό στον Α' γύρο είναι η Ντιναμό Τιφλίδας. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί τον Φεβρουάριο μετά από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Οι βαθμολογίες:

Α' όμιλος: 1. Ολυμπιακός 19, 2. Μπαρτσελονέτα 16, 3. Γιουγκ 15, 4. Σόλνοκ 12, 5. Γιαντράν Χ.Ν 7, 6. Σπαντάου 5, 7. Γιαντράν Σπλιτ 4, 8. Καζάν 3.

Β' όμιλος: 1. Προ Ρέκο 17, 2. Φερεντσβάρος 17, 3. Όρβοσι 13, 4. Μλάντοστ 13, 5. Τεράσα 9, 6. Μαρσέιγ 9, 7. Ανόβερο 3, 8. Ντιναμό Τιφλίδας 0.

Η επόμενη αγωνιστική:

Α' όμιλος (5/2): Γιουγκ-Ολυμπιακός, Καζάν-Γιαντράν Χ.Ν, Μπαρτσελονέτα-Γιαντράν Σπλιτ, Σόλνοκ-Σπαντάου.

Β' όμιλος (4/2): Φερεντσβάρος-Όρβοσι, Ντιναμό Τιφλίδας- Προ Ρέκο, Τεράσα-Ανόβερο, Μαρσέιγ-Μλάντοστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα