Χανιά - Παναθηναϊκός 9-8: Ήττα αλλά αποθέωση από τον κόσμο!

Gazzetta team
Χανιά - Παναθηναϊκός 9-8: Ήττα αλλά αποθέωση από τον κόσμο!

bet365

Τα Χανιά κέρδισαν με 9-8 τον Παναθηναϊκό αλλά οι "πράσινοι" αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους!

Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να κάνει... κατάληψη στο κολυμβητήριο των Χανίων και να δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα οι "πράσινοι" ηττήθηκαν με 9-8 από τα Χανιά σ' αγώνα της 11ης ημέρας της Α1 Ανδρών αλλά αποθεώθηκαν!

Ο Παναθηναϊκός με καλή ψυχολογία από τη νίκη επί της Χίου κοίταξε στα μάτια τα Χανιά αλλά δεν κατάφερε στο φινάλε να φύγει νικητής.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 9-6 αλλά με τους Παπαδημητρίου και Χατζηστεφάνου μείωσε σε 9-8.

Στην αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-4 αλλά μ' ένα σερί 5-0 τα Χανιά αφού έπαιζαν με παίκτη παραπάνω για 4' λόγω της αποβολής του Κόσιτς πήραν προβάδισμα και το κράτησαν έως το φινάλε.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο διαιτητής Κραβαρίτης στο τέλος του 3ου και η μεταφορά του στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με έναν διαιτητή.

Τα οχτάλεπτα: 2-4, 5-0, 1-2, 1-2

ΧΑΝΙΑ (Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 1, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Βολτυράκης Β., Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Τριποδάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ. 1, Κόσιτς, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος 2, Γκαράνης 1, Σμιθ 3, Κατσαγούνος Γ., Σαλτέρης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα