Παναθηναϊκός - Χίος 12-11: «Έσπασαν» το ρόδι οι «πράσινοι»

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Χίος 12-11: «Έσπασαν» το ρόδι οι «πράσινοι»

bet365

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Μετά από 9 προσπάθειες ο Παναθηναϊκός πήρε το απόγευμα της Τετάρτης την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πόλο.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλο κέρδισε με 12-11 τη Χίο στο Γουδή σ' αγώνα της 10ης ημέρας και πήρε του πρώτους τρεις βαθμούς της.

Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και στο φινάλε αποβλήθηκε με κόκκινη για διαμαρτυρία ο τεχνικός της Χίου Γιώργος Ντόσκας.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 10-5 αλλά η Χίος μείωσε σε 11-10 με τον Μιμίδη και λίγο έλειψε να φύγει με τον βαθμό από την Αθήνα.

Στο 6.48' του 3ου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Νίκος Κουλιεράκης για αντιαθλητικό χτύπημα στον Τζέσε Σμιθ.

Ο Πανταζόπουλος με πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα η Χίος έκανε το 12-10 και στα 8'' πριν το φινάλε ο Παππάς μείωσε στο τελικό 12-11.

Σε δήλωση του ο τεχνικός του ΠΑΟ Νίκος Βενετεόπουλος στο www.panathinaikos1908.gr επισήμανε «Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε έναν αντίπαλο που θεωρούμε ότι επίσης θα βρίσκεται στα πλέι άουτ. Ήμασταν πολύ καλοί στα τρία πρώτα οκτάλεπτα και είχαμε διαφορά 4-5 γκολ κόντρα στον αντίπαλο μας και αυτό σίγουρα λέει πολλά. Δυστυχώς αισθανθήκαμε ότι παίζουμε εκτός έδρας λόγω της διαιτησίας που τυχαίνουμε . Παρόλα αυτά εμείς δεν στεκόμαστε στη σημερινή νίκη και πλέον προετοιμαζόμαστε για το καθοριστικό εκτός έδρας ματς με τα Χανιά που θα ψάξουμε για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 5-1, 2-5.

Παναθηναϊκός (Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ. 1, Κόσιτς, Χατζηστεφάνου 2, Χριστοφορίδης 3, Μπιτσάκος 1, Πανταζόπουλος 3, Αθανασίου, Γκαράνης 1, Σμιθ, Κατσαγούνος 1, Σαλτέρης, Παπαδημητρίου α. και Μοσχοβέλης

ΝΟ Χίου (Ντόσκας): Μιμίδης Σ. 3, Μιμίδης Μ., Μπερτόλης 1, Παππάς, Κουλιεράκης 1, Κανδιόγλου, Μόκκας 2, Κουρλιάφτης 2, Καλάργυρος 1, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ. και Γκίλλας.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα