Εθνική: Πρεμιέρα με τους παγκόσμιους πρωταθλητές

Gazzetta team
Εθνική: Πρεμιέρα με τους παγκόσμιους πρωταθλητές

bet365

H Eθνική μας κοντράρεται (12/11, 19.30),με την Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια, Παγκόσμια πρωταθλήτρια το περασμένο καλοκαίρι στην Γκουανκτσού στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, στην πρεμιέρα των αγώνων της στο World League

Η “Σετεμπέλο” έχει στις τάξεις της τους εξής 13 διεθνείς: Μάρκο Ντε Λούνγκο, Φρανσέσκο Ντι Φούλβιο, Στέφανο Λουόνγκο, Τζιάκομο Κανέλλα, Εντουάρντο Ντι Σόμμα, Αλεσσάντρο Βελόττο, Βιντσέντζο Ρεντζούτο Ιοντίτσε, Λούκα Νταμόντε, Νικολό Φιγκάρι, Μίτσελ Μποντέγκας, Ματτέο Αϊκάρντι, Βιντσέτζο Ντόλτσε, Τζιανμάρκο Νικόσια.

Διαιτητές της συνάντησης είναι οι [Αντριγια Ντουράσκοβιτς (Μαυροβούνιο) και Μάρο Σαβίνοβιτς (Κροατία), με παρατηρητή από πλευράς Fina, τον Άλαν Μπαλφανμπάγεφ (Καζακστάν).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το WEB TV της ΕΡΤ, με εικόνα από το Κανάλι της ΚΟΕ, ενώ η Ομοσπονδία έχει απευθείνει πρόσκληση να τον παρακολουθήσουν σε Σχολεία και τμήματα υποδομής των σωματείων της.

Στον Α' Όμιλο, μαζί με την Εθνική μας και την Ιταλία, μετέχει και η Γεωργία την οποία – η Ελλάδα – αντιμετωπίζει εκτός στις 11 Φεβρουαρίου (17 Δεκεμβρίου Ιταλία – Γεωργία, το άλλο παιχνίδι του Ομίλου).

Στον Β' Όμιλο μετέχουν: Ουγγαρία, Ρωσία, Γαλλία

Στον Γ' Όμιλο: Ολλανδία, Σερβία, Κροατία

Στον Δ' Όμιλο: Μαυροβούνιο, Ουκρανία, Ισπανία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα