Euro Cup: Αποκλεισμός της Βουλιαγμένης από την Ορτίτζια

Αντώνης Πατσούρας
Euro Cup: Αποκλεισμός της Βουλιαγμένης από την Ορτίτζια

bet365

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε (6-7) για 2η συνεχή χρονιά στην έδρα της από την Ορτίτζια και έμεινε εκτός Euro Cup.

Όπως το 2018 έτσι και το 2019 η Βουλιαγμένη αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση του Euro Cup από την Ορτίτζια στο Λαιμό.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν έχασε με 7-6 από την ιταλική στον 2ο προημιτελικό και μετά από το 9-9 στις Συρακούσες έμεινε εκτός τετράδας στο Euro Cup.

Αν και πέρσι αλλά και φέτος η Βουλιαγμένη έφυγε με καλά αποτελέσματα από την Ιταλία στην έδρα της δεν έδειξε πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα στο 1ο οχτάλεπτο αλλά στη συνέχεια κυνηγούσαν στο σκορ μια πιο έμπειρη αλλά όχι και τόσο καλύτερη ομάδα.

Η Βουλιαγμένη είχε 4/11 στον παραπάνω και πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα της. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο Ρόσι στο 2'13 πριν το τέλος και στον παίκτη παραπάνω.

Είχε προηγηγθεί ισοφάριση από τον Βούκσεβιτς στο 7.13 ενώ στο 5.21 ο Τζωρτζάτος απέκρουσε πέναλτι του Γκάλο.

Η Βουλιαγμένη μέσα σε 4 ημέρες αποκλείστηκε από την Α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και από το Euro Cup και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην Α1 όπου είναι στην 3η θέση.

Τα οχτάλεπτα: 3-3, 2-2, 0-0, 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Βλάσσης, Γούβης, Αφρουδάκης Χ. 1, Σταμέλος, Ποντικέας, Κουρούβανης, Ηλιόπουλος, Βούξεβιτς 1, Ανδρεάδης

Ορτίτζια (Στέφανο Πικάρντο): Τεμπέστι, Κάσια, Αμπέλα, Λα Ρόσα, Ντι Λουτσιάνο, Φερέρο 1, Τζιακόπο 1, Γκάλο, Ροτόντο, Ρόσι 1, Βίντοβιτς 2, Ναπολιτάνο 2, Καρόυσο.

 

Τελευταία Νέα