Συγκλονίζουν οι συνθήκες του δυστυχήματος που έχασε τη ζωή του ο Μαντής

Αντώνης Πατσούρας
Συγκλονίζουν οι συνθήκες του δυστυχήματος που έχασε τη ζωή του ο Μαντής

bet365

Το δυστύχημα έγινε κοντά στο ΣΕΦ και ο Αδαμάντιος ήταν στο αυτοκίνητο φίλου του.

Ένα νέο παιδί, ένα παληκάρι 21 ετών, έχασε τη ζωή του τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

΄Ήταν ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας πόλο της Χίου Αδαμάντιος Μαντής που λίγες ώρες μετά από το παιχνίδι της Α1 Ανδρών με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό έχασε τη ζωή του.

Ο Αδαμάντιος που ήταν βασικός φέτος στη Χίο και αγωνιζόταν εκεί με υποσχετική ενώ έμενε στην Αθήνα ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου μαζί με τον κολλητό του φίλο και πολίστα του Πανιωνίου Σ.Γ από τον Πειραιά για την Γλυφάδα.

Οι δυο τους ήταν κολλητοί για χρόνια αφού μαζί ξεκίνησαν το πόλο από την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός στο αυτοκίνητο, ένα Smart, ήταν ο Σ.Γ ο οποίος φεύγοντας από τον Πειραιά και ενώ πλησίαζε προς το ΣΕΦ άκουσε θόρυβο και σταμάτησε το αυτοκίνητο.

Ο Αδαμάντιος κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει και οι δυο νόμιζαν ότι είχε φύγει κάποια βίδα από την πινακίδα.

Δυστυχώς ένα όχημα που έρχονταν από τον Πειραιά έπεσε με ταχύτητα πάνω στο Smart και έτσι ο Αδαμάντιος που ήταν έξω από το αυτοκίνητο χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και λίγη ώρα αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Τόσο ο φίλος του όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε το Smart θα οδηγηθούν την Δευτέρα στο αυτόφωρο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά κάνει έρευνες για την πλήρη διελεύκανση του δυστυχήματος.

Ο Σ. Γ έχασε τις αισθήσεις του μετά από την πρόσκρουση και έχει υποστεί σοκ. Έχασε τον καλύτερο του φίλο...

Για τον θάνατο του 21χρόνου Αδαμάντιου εξέδωσαν ανακοινώσεις πολλές ομάδες της Α1.

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης:

«Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του ταλαντούχου αθλητή υδατοσφαίρισης Αδαμάντιου Μαντή του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα. Μόλις χτες παίζαμε μαζί του στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Β. για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι ασύλληπτο πώς αλλάζει η πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Αδαμάντιου».

Η ανακοίνωση του Παλαιού Φαλήρου:

«Ο Α.Ο.Π.Φ. εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αθλητή του Ν.Ο.ΧΙΟΥ Αδαμάντιου Μαντή για τον άδικο χαμό του.
Καλό Παράδεισο!».

H ανακοίνωση του ΑΝΟΓ:

«Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί. Ο 21χρονος Αδαμάντιος Μαντής, νυν τερματοφύλακας της Χίου, δεν είναι πια στην ζωή, εξαιτίας αυτοκινηστικού δυστυχήματος.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του ΑΝΟΓ, θλιμμένοι από την πολύ δυσάρεστη αυτή είδηση, εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ο οποίος αγωνίστηκε αρκετά χρόνια με το σκουφάκι της ομάδας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

H ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«H οικογένεια του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για την αιφνίδια απώλεια ενός νέου ανθρώπου και εξαίρετου αθλητή, του Αδαμάντιου Μαντή, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στον Ναυτικό Όμιλο Χίου, στους συναθλητές και στους φίλους του για την αδόκητη απώλεια.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου, είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων, ενώ με την εθνική Εφήβων, ο Μαντής είχε κατακτήσει σε ηλικία 17 ετών, το χάλκινο μετάλλιο στους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, έχοντας λάβει και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης.

Ο Αδαμάντιος στην καριέρα του είχε αγωνιστεί στη Γλυφάδα, στον Πανιώνιο, στο Παλαιό Φάληρο και τον Υδραϊκό».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του 21 χρόνου διεθνούς τερματοφύλακα του ΝΟ Χίου, Αδαμάντιου Μαντή».

Η ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου:

«Στη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή συμμετέχει το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου και όλος ο Σύλλογος.

Ο ΓΣΠ εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 21χρονου αθλητή του ΝΟ Χίου, ο οποίος ήταν από τις μεγάλες ελπίδες για το μέλλον του ελληνικού πόλο».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα