Πρώτη νίκη για τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

Gazzetta team
Πρώτη νίκη για τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

bet365

Ο Ντε Σόουζα ήταν ο ήρωας στη νίκη του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου επί της Γλυφάδας με 10-9.

Στην εκπνοή, ο Ντε Σόουζα σκόραρε και έτσι ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου έκαμψε την αντίσταση του ΑΝΟ Γλυφάδας με 10-9, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών παρά το γεγονός ότι η Γλυφάδα είχε ισοφαρίσει με τον Λεωνίδα Μαυρωτά (0:06), όμως ο διεθνής Καναδός είχε διαφορετική άποψη βάζοντας την υπογραφή του στην επικράτηση του Φαλήρου πετυχαίνοντας τρία τέρματα.

Το συγκρότημα του Τεό Λοράντου είχε τα ηνία της αναμέτρησης καθ’ όλη τη διάρκειας αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει πάνω από δύο γκολ διαφορά με αποτέλεσμα ο ΑΝΟΓ να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη έκανε την αντεπίθεση της στη τελευταία περίοδο παίρνοντας το πρώτο της προβάδισμα (8-7) με τον Λεωνίδα Μαυρωτά αλλά το Φάληρο αντέδρασε και με τέρματα των Ρομπόπουλο και Γαρδίκα πήρε εκ νέου το προβάδισα (9-8).

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΑΝΟ Γλυφάδας 10-9 (3-2, 2-2, 2-2, 3-3)

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης 2, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης, Τρούλος 1, Ντε Σόουζα 3, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Μανδαλιός, Κοντονής Ν.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης 1, Παπούκας 2, Μαυρωτάς Λ. 3, Νιαρχάκος, Περόπουλος, Μπραΐμης, Τρας Μ. 1, Χατζηγούλας 1, Φωτόπουλος 1, Μανιουδάκης, Αλβέρτης, Κουρούβανης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης

 

Τελευταία Νέα