Γαλανίδης: «Κάθε χρόνο και ψηλότερα ο πήχης»

Αντώνης Πατσούρας
Γαλανίδης: «Κάθε χρόνο και ψηλότερα ο πήχης»

bet365

Ο τερματοφύλακας του Απόλλων Σμύρνης Κώστας Γαλανίδης που σκόραρε στο ματς με τον Εθνικό μιλάει στο gazzetta.gr.

Δεν είναι συνηθισμένο ένας τερματοφύλακας να σκοράρει σ' έναν αγώνα υδατοσφαίρισης όπως φυσικά και στο ποδόσφαιρο.

Στον αγώνα του Εθνικού με τον Απόλλων Σμύρνης στην πρεμιέρα της Α1 ο Κώστας Γαλανίδης με γκολ του "σφράγισε" τη νίκη (11-8) μέσα στον Πειραιά για την "Ελαφρά Ταξιαρχία"!

Δεν ήταν ένα γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο,όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά ένα γκολ από την περιφέρεια.

Ο διεθνής τερματοφύλακας που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 στην Κορέα μετατράπηκε σε περιφερειακός και σκόραρε για 2η φορά στην καριέρα του.

«Δεν επιδιώκω να βάζω γκολ. Έτυχε. Κατέβηκα στην επίθεση και είχα την ευκαιρία να το κάνω. Είχα βάλει και άλλο ένα γκολ παλιά κόντρα στον Πανιώνιο με τον Παναθηναϊκό», είπε στο gazzetta.gr ο Γαλανίδης και στη συνέχεια μας μίλησε για τους στόχους της ομάδας: «Κάθε χρόνο θελουμε να ανεβάζουμε τον πήχη πιο ψηλά.

Επόμενος ο πρώτος στόχος είναι να κατακτήσουμε τα κεκτημένα δηλαδή την 3η θέση και αν μπορέσουμε να πάμε τελικό! Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας γιατί το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και γίνεται σκληρή δουλειά σε κάθε προπόνηση.

Φέτος είχαμε και την εμπειρία της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτά τα παιχνίδια βοήθησαν την ομάδα».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα