Βάργκα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί του Τσάμπιονς Λιγκ»

Gazzetta team
Βάργκα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί του Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Πιο δυνατό από τον περσινό βλέπει τον φετινό Ολυμπιακό ο Ντένες Βάργκα.

Την προετοιμασία του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φερεντσβάρος ξεκίνησε την Τρίτη στον Πειραιά ο φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Ολυμπιακός.

Οι δυο ομάδες θα παίξουν "διπλά" έως την Πέμπτη από τα οποία θα βγουν σημαντικά συμπεράσματα και για τους δυο προπονητές.

Ο αρχηγός της Φερεντσβάρος, Ντένις Βάργκα μιλώντας στο olympiacossfp.gr για την κοινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό ανέφερε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας, απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης.

Είναι μια πολύ χρήσιμη περίοδο της σεζόν. Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι… χειρότερος από πέρσι και μάλλον είναι πιο ισχυρός. Είναι ένα από τα φαβορί του Champions League και πιστεύω ότι και φέτος θα προχωρήσουμε και οι δυο στη διοργάνωση μέχρι τον τελικό, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος από την πλευρά του σημείωσε: «Eίναι ένα τριήμερο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την οποία αγωνιστήκαμε τελευταία φορά στον τελικό. Και οι δυο θέλαμε να κάνουμε δυνατά παιχνίδια και ήρθαν εδώ και αυτές τις ημέρες για να δουλέψουμε πράγματα σε υψηλό ρυθμό που θα μας βοηθήσουν κυρίως για την πρεμιέρα του Champions League, αλλά και για τη συνέχεια».

 

Τελευταία Νέα