Ουγγρικό εμπόδιο για τη Βουλιαγμένη

Gazzetta team
Ουγγρικό εμπόδιο για τη Βουλιαγμένη

bet365

Την Όρσοβι από την Ουγγαρία θ' αντιμετωπίσει η Βουλιαγμένη στα πλέι οφ για την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την πιο δύσκολη ομάδα του Α' γκρουπ θ' αντιμετωπίσει η Βουλιαγμένη στην προσπάθεια της να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βουλιαγμένη κληρώθηκε με την πολύ δυνατή Όρβοσι από την Ουγγαρία και θα παίξει μαζί της στις 21/9 στη Βουδαπέστη και στις 25/9 στην Αθήνα.

Η νικήτρια θα προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης. Τα άλλα ζευγάρια: Γιαντράν Σπλιτ – Στρασμπούρ, Μπρέσια – Σίντεζ Καζάν, Τεράσα – Οραντέα.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού θα παίξουν οι νικήτριες των αγώνων της Γιαντράν με την Στρασμπούρ και της Μπρέσια με την Καζάν.

Ο Ολυμπιακός είναι στον Α' όμιλο με την Μπαρτσελονέτα, την Γιουγκ, την Ζόλνοκ, την Σπαντάου και την Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι και θα κάνει πρεμιέρα είτε στο Σπλιτ (εάν περάσει η Γιαντράν) είτε στο Στρασβούργο.

Για τη Βουλιαγμένη εάν δεν καταφέρει να περάσει την Όρβοσι να σημειώσουμε ότι θα συνεχίσει στα προημιτελικά του Euro Cup.

 

Τελευταία Νέα