Τσουρή: Η μεγάλη επιστροφή της Μαρίας στις πισίνες

Αντώνης Πατσούρας
Τσουρή: Η μεγάλη επιστροφή της Μαρίας στις πισίνες

bet365

Σπουδαία κίνηση από την ΑΕΚ η επιστροφή της Μαρίας Τσουρή στις πισίνες.

Την επιστροφή της Μαρίας Τσουρή στην ενεργό δράση ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Η ομάδα της Αθήνας ξεκινάει μια προσπάθεια στο πόλο γυναικών και οι νεαρές κοπέλες που θα είναι μέλη της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να είναι συμπαίκτριες με μια από τις καλύτερες τερματοφύλακες του αθλήματος στην Ελλάδα.

Η Μαρία Τσουρή που είναι μητέρα δυο αγοριών έμεινε πολλά χρόνια εκτός λόγω της οικογένειας αλλά θεώρησε πως ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Στην καριέρα της της έχει μετάλλια με τις εθνικές ομάδες σ' όλες τις κατηγορίες, έχει κερδίσει το Λεν Τρόφι με τον Εθνικό ενώ έχει παίξει με επιτυχία σε Χίο, Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη και Γλυφάδα.

Ήταν μέλος της ομάδας που εκπροσώπησε τελευταία φορά το πόλο γυναικών της Ελλάδος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2008, στο Πεκίνο.

Είναι σύντροφος του Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο όπου και έχει την επιχείρηση της τα τελευταία χρόνια.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μαρία Τσουρή δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Στη νέα μου ομάδα θα βρω αθλήτριες με τις οποίες υπήρξα συμπαίκτρια παλιά, κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ΑΕΚ με την εμπειρία μου, καθώς και τις μικρότερες σε ηλικία παίκτριες για να υπάρχει η συνέχεια που πρέπει σε μία ομάδα“.

 

Τελευταία Νέα