Τρίτη ήττα ο Απόλλων Σμύρνης,11-7 από τον Ερυθρό Αστέρα

Gazzetta team
Τρίτη ήττα ο Απόλλων Σμύρνης,11-7 από τον Ερυθρό Αστέρα

bet365

Την τρίτη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης το απόγευμα της Παρασκευής (30/8), καθώς ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα με 11-7 στην 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α’ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε την ανωτερότητά του από το ξεκίνημα και προηγήθηκε με 5-0 στα μισά του δεύτερου οκταλέπτου, με το ημίχρονο να λήγει 6-4. Στην τρίτη περίοδο, η ομάδα της Σερβίας έκανε εκ νέου ένα σερί (10-5), με το τελικό σκορ να λήγει 11-7. Για τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεχώρισε ο Μοσκόφ, που πέτυχε 5 τέρματα.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-7

Τα οκτάλεπτα: 4-0 , 2-4 , 4-1 , 1-2

Ερυθρός Αστέρας: Μίσοβιτς, Τάνκοσιτς 1, Κασούμ 2, Σουλτς, Βάσιν, Ίλιτς 1, Άντζιτς, Γιάνκοβιτς 1, Ράτζεν 1, Βουκίσεβιτς 3, Γκουζάροφ 1, Ράντοβιτς 1, Ιβάνοφ

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Αλ Ντούχτερ, Μητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μοσκόβ 5, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Γραμματικός, Αλαμάνος, Σπηλιόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα