Εθνική Εφήβων: Τέταρτη στην Ευρώπη, ήττα 10-4 από Ουγγαρία στον μικρό τελικό

Gazzetta team
Εθνική Εφήβων: Τέταρτη στην Ευρώπη, ήττα 10-4 από Ουγγαρία στον μικρό τελικό

bet365

Την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Εφήβων της Τιφλίδας κατέλαβε τελικά η Εθνική μας ομάδα, αφού στον μικρό τελικό της Κυριακής ηττήθηκε με 10-4 από την Ουγγαρία.
Τα παιδιά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν βρήκαν ρυθμό ενώ φάνηκαν επηρεασμένα και από την απουσία του αρχηγού του ελληνικού συγκροτήματος, Αριστείδη Χαλυβόπουλου, που έμεινε και πάλι εκτός, καθώς είχε τραυματιστεί στο μάτι στον προημιτελικό με την Σερβία.
Η Ελλάδα, πάντως, φεύγει περήφανη και από αυτήν τη διοργάνωση, καθώς απέδειξε ότι παραμένει στην ελίτ του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πόλο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και απλά αυτή τη φορά δεν ήρθε το μετάλλιο. Οι δύο ομάδες ήταν νευρικές στην αρχή της αναμέτρησης. Η Εθνική μας προηγήθηκε, αλλά στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ και από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά οι Μαγυάροι ξέφυγαν και έφτασαν στη νίκη.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 10-4
Οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 3-1, 1-1.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκιάπιας, Κέβι, Σεγκάλμι 3, Βίσμεγκ, Γκάμπορ, Πέτο 3, Λάντος 1, Βίγκβαρι 1, Νίρι 1, Βάρκονι 1, Σάμπο, Μόλναρ & Χορόμπο.
ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος, Βλάσσης, Μαθιόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ., Κεχαλάρης, Γκίλλας, Μόκκας 1, Ζουρίδης, Τσαταλιός, Σγουρίδης 2, Κουγιούνης & Κουτρουλάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα