Κλήρωσε για τον Απόλλωνα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Κλήρωσε για τον Απόλλωνα στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Στην Σερβία θα ταξιδέψει ο Απόλλων Σμύρνης για τους αγώνες του 1ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τους αντιπάλους του στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών έμαθε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ιστορικός σύλλογος συμμετέχει για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης στο πόλο και μάλιστα στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού την περίοδο 2018-19 τερμάτισε στην 3η θέση στην Α1.

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν η ελληνική ομάδα εισήλθε στον Α' όμιλο ο οποίος θα "φιλοξενηθεί" στο Σάμπατς της Σερβίας στο διάστημα 29/8-1/9.

Εκτός από την "οικοδέσποινα" Σάμπατς, ο Απόλλων είναι στον ίδιο όμιλο με την Ντιναμό Μόσχας, με την Οραντέα, με τον Ερυθρό Αστέρα και με την Γαλατασαράι.

Στον Β' όμιλο που θα "φιλοξενηθεί" στη Βαρκελώνη είναι οι: Μπαρτσελόνα, Καζάν, Στεάουα Βουκουρεστίου, D' Aix, Ενκα, Μπάνια Λούκα.

Ο 2ος προκριματικός θα διεξαχθεί στις 13-15/9 και θα συμμετάσχει η Βουλιαγμένη. Από τον 2ο γύρο θα προκριθούν τέσσερις ομάδες στην τελική φάση.

Στους ομίλους έχουν προκριθεί απευθείας οι: Ολυμπιακός (Ελλάδα), Φερεντσβάρος, Ζόλνοκ (Ουγγαρία), Προ Ρέκο (Ιταλία), Γιουγκ, Μλάντοστ (Κροατία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Σπαντάου, Ανόβερο (Γερμανία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία).

 

Τελευταία Νέα