Gwangju 2019: Ο δρόμος της Ελλάδος προς τον τελικό!

Gazzetta team
Gwangju 2019: Ο δρόμος της Ελλάδος προς τον τελικό!

bet365

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης και τα "σταυρώματα" έως το φινάλε.

Η Ελλάδα, η Ισπανία, η Αυστραλία και η Γερμανία ήταν οι τέσσερις χώρες που εξασφάλισαν μέσω μπαράζ την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο ανδρών της Νοτίου Κορέας.

Η Ελλάδα κέρδισε με 11-9 τις ΗΠΑ, η Αυστραλία με 13-11 στα πέναλτι το Μαυροβούνιο, η Ισπανία με 15-7 την Ιαπωνία και η Γερμανία με 25-5 τη Νότια Αφρική.

Στην προημιτελική φάση που θα διεξαχθεί την Τρίτη (23/7) η Ελλάδα θα παίξει στις 12:30 με την Ιταλία, ενώ θα προηγηθούν τα παιχνίδια της Σερβίας με την Ισπανία (08:00), της Κροατίας με την Γερμανία (09:30) και της Ουγγαρίας με την Αυστραλία στις 11:00.

Στα ημιτελικά θα παίξουν μεταξύ τους οι νικητές των αγώνων Σερβία-Ισπανία και Γερμανία-Κροατία και της Ελλάδος με την Ιταλία με το νικητή του ζευγάρι της Ουγγαρίας με την Αυστραλία.

Έτσι σε περίπτωση πρόκρισης επί της Ιταλίας η Ελλάδα θα παίξει στα ημιτελικά είτε με την Ουγγαρία είτε με την Αυστραλία ενώ στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν οι Κροάτες (που θα έχουν εύκολο έργο με τη Γερμανία) με τους Σέρβους ή τους ικανούς για όλα Ισπανούς.

Η Ελλάδα αποφεύγει στα ημιτελικά την καλύτερη ομάδα βάσει δυναμικής την Κροατία και θα παίξει μαζί της μόνο στον τελικό.

 

Τελευταία Νέα